PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?

Príspevok v téme: PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
Katka35

bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?

minca37

Katka, mas VS, tak by si to mala pochopit.
takze: zamilovana som uz bola-az po usi. ruzove okuliare su dole-uz davno.
pozeram sa na svet inak-racionalne.
mam dieta, ktoremu chcem a davam vsetko-pohodovy domov, kvalitne vzdelanie a vobec-to jest materialna stranka, o laske nepisem, je to samozrejme.
a na to vsetko ja potrebujem mince a nie prince! kedze som uz "princa" mala.
vies, my zeny sme niekedy fakt naivne a verime vsetkemu, co nam nejaky muz narozprava, ale u muza to trva par dni-myslim tie pekne reci, no my este snivame dalej. ja uz nie. ja sa az prilis triezvo a nedovercivo staviam k muzskemu pokoleniu-vsetci su rovnaki, len jeden je chudy, druhy tucny, potom bohaty atd., ale v podstate su vsetci plní, ako vajce!
ja zijem v realnom svete a dnes je realny svet, ci zivot taky, ze kam sa pohnes, musis mat vo vrecku peniaze, aj ked mnohi hovoria, ze prachy nie su vsetko, tak sa predsa len mylia, lebo pre mna znamenaju hodne.., ale to je na inu temu, ja som len chcela, aby si pochopila, ze preco nechcem prince, ale mince.

minca37

podla mna mu to aj vyhovovalo odist z prace, kedze si ho opisala ako dost leniveho cloveka. ved ked ti tak chcel velmi pomoct, tak sa da aj tak, zeby chodil do prace, nie?? ved aj zit treba z niecoho! a z tvojej PNky?? ved to je ubohe!!!

Katka35

ale aby sme mu nekrivdili, zabudla som na dost podstatnu vec - pred 2 rokmi som mala vazne zdravotne problemy, vyzeralo to velmi vazne, ale to je nadlho- nakoniec to bol lekarsky omyl, nasi ma uz pochovavali, tak vtedy on opustil celkom dobru pracu, co vtedy mal, a 2 mesiace sa o mna staral- doprevadzal ma po lekaroch a tak. zili sme vsak vtedy z mojej PNky, lebo vysvitlo ze ani na taketo necakane udalosti nema financne rezervy.
za to som mu vsak vdacna, iny muz by sa mozno zlakol, lebo to vyzeralo na smrtelnu a rychlu chorobu. bol rozhodnuty byt pri mne az do konca, v tom ma bod plus

Katka35

starostlivy bol iny muz, kedysi, ktory sa spraval ako zena.
a o com sme sa rozpravali? skor take prakticke veci- co budeme jest, co treba kupit, kam pojdeme na dovolenku, dost mal rad aj rozpravat o skupine Metalika, z toho ma az hlava bolela, uz viem o nich vsetko.
hlbsie diskusie sa s nim nedali viest. ako tak rozmyslam, abstraktne veci boli mimo jeho myslienkoveho zaberu.
tiez minule siel na nakup a ja som mu napisala listok, co ma kupit, a dala som tam miesto mineralky skratku H2O a on sa prisiel spytat co znamena :-((
a ta jeho zena bola kedysi stripterka, tiez toho v hlave vela nema