bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?
PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
ano, kup si prskavky a tes sa z toho
mala by si oslavovat
este som zabudla povedat, ze jeho rodina ma neznasa. len raz som sa stretla s jeho rodicmi, mali sme mensi konflikt s jeho mamou a doteraz mi to nezabudla, ani moje meno nevyslovuje
Po decku by som už vôbec nebanoval. Ale vidím to určite celkom odlišne, z iného pohľadu.
A napokon, ani by nemal z čoho hradiť výživné...
Moja preč od neho,ani sa ti lepšie stať nemohlo,že odišiel,agresívny?fyzické útoky?Ja len nechápem,za čí plačeš,ako píše Monana,prečítaj si to po sebe ešte raz a ak nič tak znovu a znovu.Takto to malo byť,lebo teba čaká niečo krajšie-muž ktorý bude len tvoj a nie ukradnutý,požičaný,čo si ťa bude vážiť,Dieťa?vieš ako by trpelo?hádky,neistota,žiadny domov,budúcnosť-budeš mať v správny čas s mužom na urovni...
Bud praveze rada moja, ze ti neurobil dieta. Mozno by bolo prave po nom take blbe...a to bez urazky.
Si este mlada, najdes si lepsieho chlapa...
A toto je vystraha pre nas vsetky, ze ak vieme o tom druhom aky je a nevyhovuje nam, netreba sa stale presviedcat, ze sa zmeni, ze bude iny. Treba si uvedomit podstatu vztahu. Rovnocennost...
ukludni sa hlavne
tibike, nanho napodiv zenske dost letia, ma velke ramena a charizmu, ale zjavne to k zivotu nestaci :-(((
kamosky mi ho este aj zavideli, ale nezdoverovala som sa nikomu s tym, co je v nadpise. ani nasi to nevedia. vedia aku ma pracu, ale to ze nema ziadne uspory nevie nik.
mala by som plakat nad tymi 7 rokmi, co som s nim stratila..
a to uz mam takmer 35 rokov, keby mi aspon dieta po nom zostalo, ale ani to sa nam nedarilo, uz dlhsie sme sa pokusali
takto zostanem sama..
No keď nemá vodičák, maturitu (a to v rámci školského systému SSR/SR), a má nízke IQ (zadanie témy), tak to je fakt neriešiteľný prípad... (Nekomentujem pritom uvádzané charakterové vlastnosti.)
Nechápem, prečo ženské milujú tak podivných mužov.
Každý je však vo vlastnej reality(show)...
ach, keby sa mi aspon plakat dalo, ale mam od minuleho tyzdna zapal stredneho ucha, tak by som nemala smrkat, lebo mi este aj bubienok praskne..