bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?
PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
dakujem, ste zlate vsetky :-))
s tymi mincami a princom, to pocujem prvy raz :-)
lenze ti bohati volni muzi su vacsinou k nicomu, inak by neboli sami
35 vobec nieje veľa,len sa nenáhli a nehladaj za každú cenu otca pre dieťa,nechaj tomu volný priebeh-nechaj nech si ľubená,rozmaznávaná a dieťa potom príde...neboj fakt je pravda,že všetko zlé je na niečo dobré....
no katka, ked pises o vhodnom darcovi genov pre tvoje dieta, este raz si precitaj tvoj prvy prispevok...
a prestan ho obhajovat - ake typické... najprv sa postazujes aky je zly a potom ho obhajujes a branis ho , lebo ho lubis a bijes sa za neho a ostanes s nim aby si vsetkym dokazala ze za to stoji
to myslíš vážne,že si si ho držala len kvoli tomu aby ti spravil dieťa?Veď hovoríš,že nemá nič,nanič robota-z čoho by ste to dieť živili?mlieko ak by si nekojila,jedna krabica 10eur,a potrebuješ ich mesačne minimalne 10,plienky,lucka a kde je oblečenie,hygienické veci,kočík,určite by si chcela pre svoje dieťatko len to naj a to by sa pri nom nedočkalo a keby sa bolo teraz toto stalo,že zavrie dvere a odíde a staraj sa a ako hovorí Tibike-namal by z čoho platiť,svokrovci by ti nepomohli,ty by si bola nešťastná a bábo s tebou,vyprshnutá citovo aj finančne.No veď a tie gény?však vidíš ako sám seba nezvláda a ak by sa podalo na neho,nevedela by si sa pozerat ako si niečí život a nič nedotiahne do konca.Aj jeho,žena bola určite rada,že sa ho zbavila,veľa z neho nemala...Len toto už nerieš,ale ak je taký agres.tak aby ti dal pokoj...
nie,myslim ze nestoji za to.ani za tvoje slzy.Raz som milovala muza.je o 10r starsi odo mna a presny opak.komplikovany,hadali sme sa vzdy ako psy od zaciatku a ja som ho milovala,boli sme ako dvaja blazni,stale pracoval na mna ani cas nemal ani na moje narodky si nespomenul v ten den ani darcek mi nedal,no nic.a ja som to odpustila a milovala ho stale.niekedy si ma nevsimal..prisla som za nim a nevenoval sa mi.bol zadlzeny po usi,bol chory,nie je najkrajsi,a fajci a sem tam si vypije.a co som na nom videla ja??? clovek je niekedy zaslepeny a nevie sa z toho dostat.a teraz si s nim ani buducnost neviem predstavit.Tak si zvaz klady a zapory a podla toho sa rozhoduj.zabudni na to co ti srdce hovori...to nebude navzdy milovat ked pride realny zivot.treba aj komunikovat a inak sa doplnat.a ked je hruby tak aky by bol k dietatu?neplac.ber to tak ze naozaj to musi tak byt aby nieco nove mohlo v buducnosti zacat.inak by sa to nestalo a neodisiel by! vsetko zle je na nieco dobre.a jedny dvere sa zatvoria a dalsie sa otvoria.takze hlavu hore.neplac skoda slz,ziaden chlap si nezasluzi aby zena koli nemu plakala.drzim palce a pomaly sa s tym zmieruj a zabudaj.niekedy je lepsie byt len kamaratkou nez mat s nim vztah.ved si zasluzis urcite aj lepsieho.nebud s takym co ti nevyhovuje.je privela veci co ti na nom prekaza tak sa toho stran.nech sa ti dari
keď ti prejde ten zápal stredného ucha kľudne sa riadne vyplač, pretože 7 strávených rokov je proste dosť dlhá doba a i keď to bol zrejme hajzlík, ktorý ťa využíval aby mal trebárs kde bývať a aby sa mal o neho kto starať, už si si na neho zvykla a chvíľu potrvá kým si zvykneš sama
urob proste za týmto neperspektívnym vzťahom riadne hrubú čiaru a neobzeraj sa viac do minulosti, buď rada že s človekom,ktorý má tak nízke IQ dieťa nemáš
a ešte niečo, neplaš sa svojho veku, určite ešte to ho pravého nájdeš, možno je v tvojom okolí, lenže ty si ho pre svoj vzťah trvajúci 7 rokov prehliadala
Katka35 : chapem, laska je laska.., ale vzhladom na tvoj vek a jeho uzasne vlastnosti, by si mala asi plakat nad tym, ze si pri takom muzovi stratila 7 mladych rokov. tiez som velmi milovala, aj plakala, no mal o nieco lepsie vlastnosti ako tvoj. teraz som rada, ze ho nemam, ale mam s nim uzasneho syna a nie som sama. teraz sa riadim tymto: já nechci prince, já chci mince(€) :))
ja by som zvladla, mam dost socialne citiaceho zamestnavatela a aj mama by mi velmi pomohla, strasne tuzi po vnucatach. a teraz nebude aspon 3 roky ziadne vnuca,ak niekedy dake vobec bude.
lebo vsak to chce kopu casu s niekym sa zoznamit, aby aj on to bral vazne a mat dieta, roky..
a tiez nechcem mat dieta s hocikym, lebo som mala v minulosti jeden kratky vztah, s takym kvazi perspektivnym muzom- pravnik, mlady, schopny, ale potom som zistila, ze maju v rodine dedicnu daku psycho chorobu a jeho otec bol vacsinu casu na psychiatrii hospitalizovany a sestra takisto. dnes je hrozny problem najst vhodneho otca pre buduce dieta
akurat dnes vravim kamoske, ze byt slobodna matka, tak to fakt nezvladam - mam manzela a rodinu, pracu a je to aj tak tazke. a to mam len jedno dieta.
praveze uz som s nim zostavala iba kvoli tomu, aby sme to dieta spravili, lebo ani jeden nemame deti a ani to sa nam nedarilo. k sexu som sa musela poslednych niekolko rokov nutit, tak raz
za mesiac. ale bol verny, neriesil to frajerkami.
viem, ako dlho sa hlada taky vhodny muz na dieta, a ja uz nemam cas kvoli veku, preto som nemala chut od neho odist
ale mozno je neplodny, neviem, lebo mne lekar povedal, ze som ok