PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?

Príspevok v téme: PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
Katka35

bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?

severanka

jajka001_: jasné,d íky za upozornenie... to bude tou bolesťou hlavy, mala by som ísť už spať :D
sorry Katka35 :D

severanka

Katka35: fajn, tak možno že si myslíš že bol verný, možno že aj bol, to ja neviem posúdiť... ak mu veríš, je to ok...

o 15 rokov mladší kamoši, to o niečom hovorí...

jajka001_

to je tiez typicke - si zvyknuta na iny typ muza - ak chces ineho muza, musis sa aj ty zmenit, trosku dospiet - ano dospiet aj ked mas uz 35 - trochu zmenit priority
kazdy si hlada takeho co k nemu pasuje a k tebe pasuje momentalne taky typ s akym si bola doteraz, ak chces zmenu, musis zacat od seba

severanka

si v začarovanom kruhu , drahá... nevidíš to čo nechceš vidieť... sama si napísala, že sa vyhráža fyzickými útokmi, že je lenivý a že má nízke IQ, tak ho musíš usmerňovať...

kde je tu tá starostlivosť? ? ? nekakaj si do pusinky...

Katka35

severanka, tento bol aspon verny, ale je pravda, ze sa nechoval primerane svojmu veku (40), sama zabava s kamosmi o 15 rokov mladsimi. asi ho tesilo, ze ho aspon oni obdivuju, to je lahke vyniknut. okrem toho nevidi na 1 oko, tak ani ten vodicak si asi nebude moct urobit

Katka35

skusala som, ale s jemnymi muzmi to neviem, pripadaju mi taki zozensteli. s jednym takym som chodila a nedalo sa mi dychat od tej jeho starostlivosti, skoncilo to tym, ze som ho ponizovala.. som vas varovala, ze nemam najlahsiu povahu :-)

severanka

katka35: vieš čo nechápem? o čom si sa s takým mužom 7 rokov aj rozprávala? ? ?

ja toto nechápem, ženy, vy si nevážite samé seba???

tiež mám kamošku, dokonca najlepšiu... a ona už dva krát odpustila svojmu chalanovi pot om čo ju podviedol s inou... vždy za ňou nakoniec doliezol... proste si vyskúšal, aké je to v inej šuške, a vrátil sa potom k tej svojej stabilnej, o ktorej vie, že toto jej môže urobiť aj tisíc krát, ona ho vždy príjmne späť...

je to chalan, ktorý nemá ani maturitu, ona je na VŠ, je to ambiciózna mladá žena, chalan je v nejakej autodielni zahrabaný či čo vlastne robí... diskotéky ho neprešli ani v jeho veku už pomerne nediskotékovom, no proste strašné... húli trávu, pije, no totálny degeš, a ona ho stále miluje a stále mu odpustí...

nechápem tomu...

nech by som bola akokoľvek zamilovaná, takto by som nevedela žiť...

jajka001_

katka , poriadne sa poobzeraj - a nie po potetovanych fešakoch (viem, vkus nepusti) ale skus sa divat tym chlapom do oci a hladaj nieco ine, inteligentnejsie a jemnejsie. kto hlada, ten najde.