PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?

Príspevok v téme: PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
Katka35

bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?

katka35

dakujem, no dufam,ze uz bude len lepsie.
este malo chodievam do spolocnosti, asi je to prirodzene.
zato on si uziva az moc a dnes odisiel na dovolenku do Spanielska, kam sme mali ist spolu. a mne prepadla letenka.
ale uz som mala aj zopar pozvani von, dokonca aj od jedneho Anglicana. ale nikto z nich ma nezaujal.
uz sa tesim k moru, ze si oddychnem.

damaxy

V prvom rade by som hľadala odpoveď na otázku, prečo sa odsťahoval. Chcela som tomu zabrániť? Stojím o neho keď viem aké má mínusy a aké plusy? Prečo mi to doteraz nevadilo? Prečo si to uvedomujem až keď odišiel?
A Katka možno urobil dobrý skutok, otvoril Ti cestu k niečomu lepšiemu.Pár dní potrvá kým sa pozbieraš, oči si vyplačeš, susedia si na Tebe popasú jazyky, mama bude nešťastná, ale to prejde.
A teraz si na rade Ty, kaderníčka, kozmetička, ísť sa prebehnúť, zobrať sa na výlet s kamarátkami do mesta, poobzerať sa možno po lepšej práci, spraviť niečo čo Ti urobí radosť a neobzerať sa za minulosťou. :)

tali

ako zabudnut? chce to cas. najdi si nejake aktivity - mne pomohol sport. nieco, co ti odvedie myslienky inde. a opakujem, chce to cas. hlavne drz v sebe rozhodnutie, ze nechces znovu vratit ten vztah. orientuj sa na buducnost.

tali

NIEEEEEEEEEEEEE!!!!
rychlo nan zabudniiii!!! poplac si, ulavi sa ti, ale to je asi tak vsetko. najdi si ineho, prosim, prosim!!!

lenZabudnuut

toto by som mala urobit aj ja ako vidim..vela ludi by mi tu asi otvorilo oci.. hm a nemate nejaku radu ako ZABUDNUT? ..nemam kamaratov,len par spoluziacok.. bola som na nom asi totalne zavisla..boze nenavidim sa..

kajtan

O maturitu,auto a ostatne veci o to vo vztahu nejde.Samozrejme ze clovek sa z lasky nenaje,ale ak niekoho milujem a on miluje mna,rozumieme si,tak jednoznacne treba o lasku bojovat.Lenze cital som ze sa vyhraza utokmi,krici a je agresivny,vtom pripade by som vztah neodporucal.Ani o vek nejde,lebo ak sa dvaja miluju na veku nezalezi,zakladom je laska,vernost a ze sa jeden pri druhom dobre citite,to je zakald lasky,potom nasleduje planovanie si buducnosti,materialne zabezbecenie,ale zase ak jeden ma peniaze a druhy nie,netreba sa povysovat ze ja som dal tolko a tolko a partner skoro nic,lenze zase sa nenechat ani vyciciavat.Je to na dlhe rozoberanie,ale dufam ze aspon tymi par vetami som trosku uviedol na pravu mieru ze nejde oto co kto ma,ale ide o lasku,ale zase z lasky sa nikto nenaje.Laska nieje o sexe,ale bez sexu je onicom........... viac na -odkaz odstránený-

katka35

ahojte. moja mama sa dovtipila, ze sme sa rozisli. plakala kvoli tomu! boji sa, ze zostanem sama uz navzdy
tym, ze byva v inom meste, myslela som, ze sa ten rozchod podari ututlat dlhsie, ale mala nejake tusenia, v poslednej dobe sa nanho casto pytala. je mi luto, ze aj ona ma z toho zarmutok. mala ho celkom rada

naivnababa

Katka,

si fakt blbá?? Dáš otázku a vlastne si na ňu aj sama odpovieš. Veď keď sa ti na ňom poriadne nič nepáči, tak jasné, že s ním nebuď. Nie? Ježiš, to sú problémy.

katka35

Miska a Whynot, velmi pekne ste to napisali, dakujem ... vytlacim si tieto odkazy a budem si ich casto citat.

zuziq, ja tu nechcem nikoho súdit, ale mam pocit, ze tancujes na tenkom lade. co by ine /napr. ja/ dali za rodinu, vlastny domov, deticky. asi by som to nevystavovala riziku kvoli par chvilam emocii a pobluznenia