bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?
PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
budem rada, ked sa vyjadrite, rada by som pocula nazory nezainteresovanych, lebo ja neviem z tohto bludneho kruhu von. k psychologovi sa nedostanem
Ja som tiez plakala kvoli niekomu, o kom som vedela, ze je to maximalny hajzel, neschopny, mal milion zlych vlastnosti a napriek tomu som ho lubila. Vyplakala som sa a bolo. Par mesiacov som sa spamatavala, ale to chce cas...
Vydepkuj sa, vyplac sa, ono to pomoze
shaula ma pravdu
Laska je niekedy nekompromisna a nevybera si aky je ten clovek, ci ma peniaze, je lenivy alebo agresivny.
Musis si to racionalne zdôvodnit. Je uspech, ze si vobec nasla odvahu priznat jeho chyby aj napriek laske, kt. k nemu citis.
Taky chlap by si uz mal setrit na truhlu a nie trapit zenu, kt. si ani nezasluzi.
Toto je vztah BEZ PERSPEKTIVY.
Vyplac sa, a bud stastna, ze je prec.
:-) prečítaj si to po sebe ešte raz!!! Ja viem, že láska je slepá, ale ty nie si len slepá, ale aj sprostá...