PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?

Príspevok v téme: PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
Katka35

bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?

Katka35

ach, tak to muselo byt neprijemne, minca.. clovek musi byt v takom vztahu ziarlivy, aj ked v podstate ziarlivy nie je. a to ponizovanie sa pri hladani dokazov, viem o com hovoris

fgf

no dobre, ale to nemeni nic na fakte, ze to je iracionalne sa do niekoho takeho zamilovat. este som sa nestretol s tym, aby muz bol ten, co ma uplne katastrofalne dievca a ktore napriek tomu nechce opustit, aj keby ho podvazdala.

minca37

Katka, moj exmanzel bol dost starsi, no nie 60tnik, ale kdesi som raz citala, ze starsi rodicia plodia velmi ineligentne deti, co je pravda, aspon v mojom pripade.
co sa tyka vyberu otca, tak samozrejme suhlasim s Tebou, tiez by som s hocikym dieta nechcela. moj ex bol(je) mudry, scitany clovek,v podstate fajn, az na to, ze mal rad asi vsetky zeny, ktore isli okolo neho :)

Katka35

fgf, tomuto opisovanemu, co riesime, sa baby same ponukaju, ale ma aj take povolanie - robi na diskoteke. takze mohol by mať dievcat kolko chce, fakt je to paradox, ze sikovnejsi a slusnejsi chalani si nevedia najst dievca. ale vacsinou je chyba v ich hanblivosti a mensom sebavedomi.

Katka35

aha, Minca, chapem, aj som si to tak myslela. ale ty si v inej situacii, mas uz krasne dieta a nemusis triedit geneticky material :-)) mna raz balil taky chlapik so strasne cudnym obocim, cieernym, prerastenym, a ked som si predstavila, ze taky jeho pomok by sa namna s takym obocim dival z kocika, no zbohom :-))))) ale nielen o to obocie slo, chcela by som pre svoje dieta zdraveho chlapa, nie nejakeho sestdesiatnika, i ked bohateho.

Katka35

milovna, on je taky nedbanlivy, ma asi 100 materskych znamienok na chrbte, niektore su fakt zvlastne, vypukle, rozne farby, a on kasle na to, opaluje sa akoby nic, hocikedy ide na daky festival a pride cely spaleny, je mu to ukradnute. pritom staci jedno zhubne znamienko a je zle. k lekarovi by s tym nesiel ani za svet.

minca37

ROBAK, dakujem, si mily, no v skutocnosti si ani nechcem niekoho hladat, mala som po rozvode 2 partnerov, ale bolo to na figu, dookola to same.., ja som financne nezavisla zena a starat sa este aj o frajera, tak to je uz silna kava..a o mnohych dalsich problemoch ani nehovorim.
uz 2 roky zijem bez partnera a uprimne priznavam, ze mam omnoho menej starosti, viac casu na svojho potomka a pre seba. mozem povedat, ze konecne zijem plnohodnotne, neriesim zbytocne veci a uzivam si zivot, resp., az teraz som zacala zit.

ROBAK

minca37 ja viem ze je to tazke ale naozaj si uprimne myslis ze su vsetci rovnaki - urcite nie a ked zmenis postoj verim ze si niekoho najdes...

fgf

nechapem zeny, ze sa dokazu tak slepo zamilovat aj do takych tupcov ako opisuje katka a severanka..ale vidim, ze toto nechapu ani zeny. a ked este pomyslim na to, kolko slusnych inteligentnych chalanov si nevie najst dievca a taketo hoveda nie len ze nejakym zazrakom maju dievca, ale ono je do nich aj zamilovane az po usi. svet je cudny.

minca37

ROBAK,
je to skor naopak. vzhladom na to, ze mi to nevyslo, tak mam taky pohlad na muzov.
predtym som verila, milovala, ale kedze prislo velke sklamanie, podraz, podvod, tak uz nie je dovod mat iny pohlad