bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?
PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
Nechcel som sa pýtať, že - "preboha, z ktorého ste okresu" - dané je asi závažná okolnosť. Niečo ako ZSSR v rokoch po vojne. Bolo veľmi málo mužských jedincov, v pomere k počtu žien...
ja som bola celkom kocka vzdy, hlavne odkedy som schudla 15 kg pred 10 rokmi, tak som nemala s muzkym zaujmom problem doteraz, ale roky uz vidno a tiez mam aj dost komplikovanu povahu. ja mam VS vzdelanie. byvam v podnajme. chcela by som si kupit nieco vlastne, ale on vzdy, ze naco, aj so svojou zenou, kym spolu zili, boli v podnajme, jemu to tak vyhovuje, nemusi nic riesit, ziadne hypoteky a tak, ak by mu aj niekto hypoteku dal, pochybujem, pri nestabilnej praci. takze s nim by som sa vlastneho byvania nedozila.
to nie, viem, ze aj on sa trapi alebo bude trapit, ked pominie hnev, aj v minulosti to tak bolo, ked sme sa rozisli, ale ja som to nikdy nevydrzala a zavolala ho spat. zacarovany kruh.
a tiez neviem, co za ineho chlapa by som si mohla casom najst, zijem v malom meste a je tu dost slaby vyber - stari uslintani prachati uchylaci alebo zase mladi, ktori buduju karieru a doma ich nevidno. a tiez tu neziju takmer ziadni atraktivni chlapi. v robote sme same zeny, takze tam nic nehrozi
"vcera sa na mna tak zahanal, ze keby som nebola v pyzame a nevyzerala tak strasne, zavolala by som policiu,"
odporúčam preštudovať túto tému a diskusiu: www.zdravie.sk
takze ked inde zozenie net, si mu totalne ukradnuta
ved si uvedom ze keby si s nim mala dieta, ublizila by si tomu decku. dieta potrebuje zazemie, klud, dobrych rodicov, zodpovednych, ktori si v pohode vychadzaju, ktori vedia riesit problemy a vedia si pomahat.
hej, ma odo mna pokoj, ale aj jemu je to luto. ktovie kde je teraz, asi u kamosov, ale aspon uvidi, ze u nich taky konfort mat nebude, dufam, ze nemaju internet, lebo on hodiny travi na internete, aspon uvidi. ale bola som aj ja nazlostena a ked odisiel, notebook, to je jedine co ma a na com si zaklada, som mu 5x spustila na zem a potom donho naliala trochu vody, ale asi funguje, lebo sa neozval odkedy si ho dnes odniesol, ked som bola v robote
on je vznetlivy, nie je apriori agresivny, ale ked ho nieco vyprovokuje, nevie sa ovladat. vcera sa na mna tak zahanal, ze keby som nebola v pyzame a nevyzerala tak strasne, zavolala by som policiu, len by som sa pred policajtmi hanbila, taka som bola neupravena a zbiedena, lebo som mala teraz dost dni horucky a este beriem antibiotika. ale nevylezala som, od piatku som skrine riadila a upratovala,aby sme mali doma cisto. on nespravil nic a to som ho 3 dni prosila, ci by mohol povysavat, lebo mam problem s chrbtom,ked vysavam, inak by som si to aj sama spravila. ale on nic, od 12.00 kedy sa zobudil do 17.00 lezal v posteli a pozeral filmy, s prestavkou na jedlo, a potom o 17tej som to uz nevydrzala a bola ta scena, najviac mi vadilo, ze mi krical do toho choreho ucha, lebo je taky egoista
no myslim ze urobil velmi dobre ze sa odstahoval - aspon ma od teba pokoj
Nie