PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?

Príspevok v téme: PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
Katka35

bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?

rrrrrrrrrrr

Dobre som sa pobavila. Co ludia nevidite, ze si z vas Katka striela? Urcite ma vysoku skolu, je inteligentna, krasna a vydala sa za chlapa, ktoreho opisala ako komicku postavicku a kazdy jej prispevok je viac a viac humornejsi. Nejaky chalan si robi srandu.

ramirka

katka35
prosim ta ved ten tvoj ma vsetky vlastnosti plus aj tie materialne zalezitosti co chlap ktory za nieco stoji mat nema!!!!....chapem laska je slepa..ale najviac ma tam poburuje ta agresivita ..to akoze chces mat s takym muzom dieta?? a chces aby aj to dieta trpelo casom? a ak s jeho otcom aj nebudes geny su geny moze byt take iste ak nie horsie a to nehovorim o tych ostatnych zalezitostiach ako nizke IQ...ako s nim komunikujes? mas sa s nim o com bavit? ja by som takeho chalapa nezniesla co v hlave nic nema...

Petuska B

Určite nie, to horšieho k... si si asi ani nájsť nemohla, fakt. Nepochopím jeho dobré vlastnosti- ako môže byť pekný, keď je podľa teba už dosť starý a nepochopím ako môžeš o ňom vyhlasovať že je milý- keď ako tvrdíš je agresívny, kričí a vyhráža sa fyz. útokmi? Nerozumiem prečo si ideš kvôli nemu oči vyplakať, nenašla som tam nič kvôli čomu by som revala, ani keby mi nožom do oka špárali, iba ak...by bol dobrý v posteli :) No ani to by mi za to nestálo. Je to proste odpad, nič sa mu nechce, ženatý je, ešte je aj agresívny..

Katka35

ahojte, som v praci, doobeda som nevladala prist, tak som si vzala pol dna volna, ale poobede som uz isla, lebo teraz niekedy si pride odniest posledne veci..

ivana86

moj nazor ked mozem pridat moj komentar je ten ze ten chlap ma nieco v sebe co teba laka a mohol by byt neviem aky ajtak by si ho oplakala ver mi mne sa stalo to iste akurat ze nebol vobec pekny ibaze mal nieco co mna stale tahalo k nemu a to sa ned opisovat treba to len zazit

Katka35

fgf, pravez dost vela muzov ma katastrofalne frajerky, vymlete, bezcharakterne, a neopustia ich, lebo napriklad dobre vyzeraju a su dobre v posteli a mozu sa s nimi vytahovat pred kamosmi