bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?
PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
je takze zmierit sa s rozchodom, nech uz bol ten chlap akykolvek. Ide o zvyk, boli ste na seba zvyknuty a zrazu ten clovek je prec. Podla toho co o nom pises je to velka nula, bude ti dlho smutno ale dlhodobo je lepsie sa ho zbavit. Su aj lepsi chlapi na svete.
plac by bol namieste,keby nechcel odist.Bud rada,ze si sa ho zbavila.
katka, myslím, že tie negatíva prevažujú nad pozitívami, tak o čom ešte uvažuješ ?
o takeho chudaka by som ANI NEZAKOPLA
daj na omsu svatu,ze odisiel
a tym ho chces ospravedlnit ze je agresivny "len" raz za par dni??????? to je agresivny pricasto moja mila...neviem po tolkych rokoch do koho si to zalubena ked je taky aky je ...
mozno sa ti to zda utocne ale ja zasnem, nema ZIADNE pozitivum ten chlap a prepac ale hovorit o pozitivach ze je pekny je trochu plytke...oproti vsetkym tym negativam
ja neviem co riesis ved si otvor oci...ze ti rozbije hubu? no a na buduce by to uz spravil...ver tomu...aza to ze ho napomenies aby ti pomoh..to nie je predsa ziadny problem myslim problem na riesenie ze by ho malo co vytocit...
petuska b, on nie je ani dobry v posteli. po tolkych rokoch spolu asi aj normalne. agresivny je tak raz za par dni, ked ho nieco rozculi, inak je kludny. nebyva agresivny bez priciny. ale ked som ho uz na 3. den prosila, nech aspon nieco urobi, ze nech len tak nelezi v posteli cely den a povysava, lebo ja nevladzem, zacal kricat, ze mi rozbije hubu. vtedy som uz chcela volat aj tu policiu. lebo sa aj zahanal pastou na mna, ale zdrzal sa
rrr, toto je zo zivota, prisaham, ze to nie je sranda. co je na tom neuveritelne? taki ludia ako on su okolo nas, to keby ste este videli jeho kamosov, brr
diky za nazory. este dnes to bude tazke, ked dojdem do prazdneho bytu- teda bez jeho veci. lebo dnes poobede si mal dojst po posledne veci.
trochu som mu vymyslela pomstu, predtym ako som isla do prace som namocila obvaz aj nejake papiere do cvikly, a nechala to tak po byte porozkladane, aby sa zlakol ked pride domov, ze som kvoli nemu vykrvacala :-))) take detinske, viem, ale aspon ma to zamestnalo