bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?
PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
viete co by ma zaujimalo?ako je to mozne,ze sa do takych idiotov dokazeme zamilovat?
No to hej...s IQ clovek uz velmi nepohne...:-/
alzbee, urcite mas pravdu, ale myslim ze nieco take ako nizke IQ sa nezmeni nikdy..
katka ja si tiez myslim,ze places len preto,ze si si zvykla...aj ja som bola s jednym takym idiotom a vyplakavala som kvoli nemu hadam aj rok.jedno rano sa vsak prebudis a zistis ako ti je bez neho neuveritelne dobre:-)
Akoze cest vynimkam-respektive hovorim za seba (aby som niektore zeny neurazila), ale my zeny sme niekedy uplne hlupe !!! teda co sa tyka vztahov, v ktorych nie sme spokojne...my sa asi rady tyrame, nevazime si same seba, zijeme sebadestruktivne...lebo stale len naivne verime, ze chlap sa kvoli nam zmeni, stale len prizmurujeme oci a hovorime si, ze ved to bude oukej a dookola ten isty kolotoc...pritom clovek sa zmeni jedine vtedy, ked to chce on sam. Ziadny chlap sa kvoli zene nezmeni, kym to sam nebude chciet. Ale chapem zeny, ktore nechcu odist z nefungujucich vztahov, pretoze som presne taka ista..uplne som hlupa, ze som vo vztahu, ktory ma daleko od pojmu harmonicky, spokojny, stastny..a predsa nedokazem za nim spravit jednu hrubu ciaru...zialbohu, to sme my (mnohe) zeny...a aj ked nakoniec pride ten rozchod, tak v kutiku duse stale verime, ze dotycny sa predsalen zmeni a vrati sa k nam...Necitala som si ostatne prispevky, ze ako to tu Katka dalej opisovala ten vztah, preto odpovedam len na uvodny text..respektive ani neodpovedam, ziadnu radu nedavam...len sa tak zamyslam nad tym nasim zenskym zmyslanim v tomto smere...
Katka nechapem ako si sa mohla zamilovat do muza s nizkym IQ... Takych prenechaj zenam co maju nizke IQ a hladaj si seberovneho :-)
katka,porovnaj si, kolko miesta ti zabrali jeho negativne a kolko pozitivne vlastnosti.myslim,ze je to jasne.ale uplne ta chapem,aj ja mam dost problemovy vztah,bohuzial je v nom aj nasilie z casu na cas,ale aj tak nedokazem odist..:( mnohi ma urcite odsudzuju,ale len ten kto ma podobne, pochopi.
*odstahoval (malo byt)
hm.. pises viac o negativach ako pozitivach, takze bud stastna , ze sa konecne odtahoval
Katuska..preco ty vlastne places???mala by si ruky do neba dvihnut a dakovat ze uz odisiel...ak by bol jediny muz na svete tak by som o neho nezakopla nech si je krasny ako chce.. krasa nie je vsetko..drz sa a neplac..si predsa nieco ovela viac nez on....