bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?
PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
tak to nechapem! tak si nevladala prist alebo ti bolo dobre na slniecku?? to su tvoje slova
Katka35
Dnes 14:50
ahojte, som v praci, doobeda som nevladala prist, tak som si vzala pol dna volna, ale poobede som uz isla, lebo teraz niekedy si pride odniest posledne veci..
dakujem vam za podporu, vcera mi tato diskusia velmi pomohla, a dnes som aj bola veselsia, ale to je aj slnieckom, doobeda, ked som nebola v praci, som sa trochu opalovala vonku, hned mi bolo lepsie.
aj teraz vecer je ok, lebo prisiel do nasho mesta na par dni moj brat, pracovne, tak tu prespi a aspon nie som sama. tiez sa jasne ze pytal, kde je J., ja som povedala, ze uz tu nebyva, nechcela som to rozvadzat, ani on sa nevypytoval, ale bolo mu to cudne.
ahojte, tak sme sa tu zisli zial viacere s takymito vztahmi nefungujucimi..
rouke, tu nejde o mindraky. kolko je schopnych zien co su s kriminalnikmi, mafianmi a tak, pretoze ich nejakym sposobom pritahuju. ja neviem, hruba sila, respekt. poznam u nas v okoli jednu lekarku, co len s mafianmi chodila. ale tam to bude asi aj o peniazoch.
mala som v minulosti aj ine vztahy, vsak mam aj svoj vek, aj so slusnymi chalanmi, boli vsak vacsinou dost nudni alebo ja som to tak vnimala, lebo som bola nevyzreta.
odpoved pre KAPITATOR 18:4- bud rad, ze nemas take problemy, ktore sa nedaju riesit s najblizsimi, lebo predsa su to tak osobne a chulostive veci, ze komu sa mam zdoverit? rodicom, aby sa trapili? kamoskam, ktore to vytaraju kade-tade?
castokrat ti nezainteresovani ludia lepsie poradia.
a preco vlastne chodis na tieto stranky, ked aj tak opovrhujes odpovedami ludi, ktorych nepoznas?
ale ved toto je to nepochopitelne!ze aj ked mas na vyber medzi idiotom a solidnym,inteligentnym chlapom co ti znesie modre z neba,tak si vzdy vyberieme toho idiota...pretoze pri tom druhom ta nestekli v zaludku!!!
pravda.
ale! ked ma jeden z partnerov VŠ a druhy IQ-dreveny vlacik, tak potom ten vzdelanejsi musi mat sakra velke mindraky, ked sa "ulakomi" na takeho tupca!!
hovori sa aj,ze protiklady sa pritahuju...;-)
preco?
asi preto, ze rovny rovneho si hlada alebo
vrana k vrane sada
inak sa to neda vysvetlit
viete co by ma zaujimalo?ako je to mozne,ze sa do takych idiotov dokazeme zamilovat?