Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle......vybrali vám ich?

marisssa

kaciatko- mne ich vybrali asi pred 5rokmi.a nelutujem, keby sa dalo, idem znova:-) sice mam pocit,akoby som ich mala zapalene,neda sa mi prehltnut a pritom ich nemam..heh

wendy00071

Ahojky, ja som bola vyberať krčnu ľavu mandťu, bola som na tom už veľmi zle, preto som musela isť hned na operáciu, lokálnu. Dali mi dve injekcie, striekli sprej do hrdla na umrtvenie no ja som vtedy odpadla, neskôr sa začal zákrok a ja som už všetko cítila, bolo to niečo strašne, nepozerala som sa ale vedela som čo všetko používaju, najprv zobrali veľku ihlu aby tam mohli urobiť diery a potom začali s nožničkam a nožom, no poviem vam nebolo to nič príjemne. No teraz neľutujem, že som sa nato dalo, hoci to bolo strašne bolestivé. Bolesti na druhy den som nemala.

romanbielik

ahojte, ja som bol na výbere mandlí pred 4 týždnami a bolelo to poriadne. Bolelo to tak, že by som najradšej spáchal sebevráždu. Bol som v lokálke, tie vpichy injekcií sa dali vydržat, ale čo nasledovalo potom to bola katastrofa. Bolest, nadrapovanie a zase bolesť. Večer po operácii som mal také bolesti, že mi nepomáhali ani tabletky od bolesti ani kvapky a museli mi pichať injekcie, ale aj to bolo len na 4 hodiny. Nemohol som jesť ani piť, za 8 dní som schudol 10 kilogramov apotom som musel zacat chodiť na infúzie. Po 7 dnoch mi to prasklo a to Vám poviem, že tolko krvi ste po kope ešte nevideli. Bol som sám doma tak si to viete predstavit. Krv sa Vám valí z úst, že nedokážete povedat ani slovo.Rýchlo som sa obliekol a utekal k susedovi aby mi zavolal záchranku. Krvavá stopa bola z našej kuchyneaž pred susedou barák.Mám 4 týždne po operácii a bolí to stále, nie až tak moc ale bolí.Nechcem tu písať horory a odpudzovať ludí, len sa chcem podelit o zážitok aj ked nie o veselí. Poviem Vám jednu radu:najlepšie pomáhajú prášky FLEKTOR RAPID, nemusíte ich prehltat ako tabletky a hrdlo Vám po nich odpuchne a zbavíte sa vsetkých bolestí na 4 hodiny a možte kludne piť a jesť.

kica

No ja som bola vyberat mandle pred 11 dnami a vam poviem, ze ten zakrok nebolel bola som trosku vedla pretoze mi dali taku oblbovaciu injekciu ale vyberali mi aj nosne mandle no jednu a ta bolela strasne ale len ked ju vyberali...potom som to znasala celkom v phode dve hodinky som si polezala a vecer som uz behala po oddeleni :DDakurat to prehltanie bolo neznesitelne po 6 dnoch somkonecne isla domou a vsetko bolo ok :)...no prisiel 9 den a bolest ktora sa nedala vydrzat chcela som ist do nemocnice ale nejak som to pretrpela 10. den som isla do mesta na zmrzlinu a ked som prisla domou ma to rpestalo boliet no na druhy den rano bola bolest mensia ako pred tym...teraz som uz 11 den a boli to menej uz sa aj nejem s trochou bolesti ale da sa...zajtra uz idem na kontrolu a dufam ze to bude len a len lepsie... inac dobra rada pit a kloktat harmancekovi caj a pit len nesytenu mineralku..jedzte cim viacej aj ked to bude boliet skor sa to zahoji.D pap.keby nieco: kica33@azet.sk

metrowaaa

No tak mne mandle vybrali v lokalke v stredu a dnes uz pohodka este to boli hlavne prava strana lebo som tam mala nejake zrasty tak operacia trvala okolo hodinya dost som toho citila ale prezila som. do clkovej by som asi nesla sice ti co boli uspati skorej rozpravali ale maju v)csie bolesti kedze im to museli zatavovat ci co to. cakala som ze to budu horsie bolesti ale da sa aj pit mozem bezbolestne z jedlom je to uz troska horsie ale kazdym dnom sa to zlepsuje. z toho hojiveho povlaku mam v ustach zumpu ale sak aj to casom prejde...vsetkych co to caka drzim palec nech vam to dobre dopadne...niekto to znasa lepsie niekto horsie tak sa drzte

rissa

ahojte, ja som bola na vyberaní krčných mandlí pre troma týždňami. Pre mňa to bol hrozný zážitok, aj samotný zákrok, aj ten prvý týždeň po tom. Potom sa to pomaličky zlepšovalo. Dostala som radu od známej, aby som začala užívať Imunoglukán, je to výborné na vytvorenie a posilnenie imunity. Telu vraj trvá aj rok, kým si zvykne fungovať bez mandlí. Ale treba ho brať dlhodobejšie, 3-4 mesiace. Pýtala som sa na to nezávisle v 4 lekárňach, a všade mi to potvrdili, že s tým majú dobré skúsenosti a od ľudí pozitívne ohlasy. Tiež som bývala veľmi často chorá, výsledky pred zákrokom boli podľa primára "učebnicovo zlé", tak som sa na to odhodlala. Teraz dúfam, že mi to pomôže, ešte stále sa necítim úplne v pohode, som unavená, aj hrdlo nie je ešte ok, ale stále sa to po troške zlepšuje. Všetkým, čo sa na to chystajú, držím palce. Sú to hrozné bolesti, ale dúfam, že to stálo za to.

rissa

ahojte, ja som bola na vyberaní krčných mandlí pre troma týždňami. Pre mňa to bol hrozný zážitok, aj samotný zákrok, aj ten prvý týždeň po tom. Potom sa to pomaličky zlepšovalo. Dostala som radu od známej, aby som začala užívať Imunoglukán, je to výborné na vytvorenie a posilnenie imunity. Telu vraj trvá aj rok, kým si zvykne fungovať bez mandlí. Ale treba ho brať dlhodobejšie, 3-4 mesiace. Pýtala som sa na to nezávisle v 4 lekárňach, a všade mi to potvrdili, že s tým majú dobré skúsenosti a od ľudí pozitívne ohlasy. Tiež som bývala veľmi často chorá, výsledky pred zákrokom boli podľa primára "učebnicovo zlé", tak som sa na to odhodlala. Teraz dúfam, že mi to pomôže, ešte stále sa necítim úplne v pohode, som unavená, aj hrdlo nie je ešte ok, ale stále sa to po troške zlepšuje. Všetkým, čo sa na to chystajú, držím palce. Sú to hrozné bolesti, ale dúfam, že to stálo za to.

task

Čaute
Neviem ako ostatní, ale ja by som tento zákrok klasifikoval ako dlhé ba priam nekonečné umieranie. Bol som v narkóze to bolo na tom najlepšie. Samozrejme, že asi 2 dni som ani nemukol. Bolesť to bola riadna, ale ked mi povedal doktor, že tá najväčšia bolesť ešte len príde, neveril som mu vôbec. Áno som 6ty deň po operácii a poviem Vám - niesom žiadna padavka - že aktuálna bolesť by sa vôbec nedala popísať. Bolí ma skrátka celá hlava - asi okrem mozgu všetko čo tam mám. dokonca včera som opäť vypľul nejaké tie krvavé sliny. Dal som si však rýchlo ľadový obklad a nejak to ustúpilo. Poviem Vám pravdu vypiť 2l tekutiny sa reálne nedá. Budete radi ak vypijete aspon pol litra. Najradšej by som bol v kóme. Ináč neznášam to najhoršie. V nemocnici som videl plakať 40ročného típka. Mám Aulin ale už si ho nedávam. Zdá sa mi že mi rozožiera tkanivo. Radšej to pretrpím. Však tu všetci píšu že to bolí veľmi iba dva týždne takže už mám len týždeň. Ináč z úst mi páchne ako s kanálu - to je strašné keď ledva hovoríte, smrdíte a nakoniec Vám aj tak nikto nerozumie a musíte všetko hovoriť dvakrát. Jedna žena mi v nemocnici povedala, že porodila tri deti a že radšej by ešte tri porodila ako toto. Ja jej verím nakoľko mám už tri dni chuť sa obesiť ;-)Ináč z toho že nič nejem ma pekne bolí aj brucho a nechodím ani na WC. To, že to bude až také bolestivé som vôbec nečakal. Predstavoval som si to ako ked mám zapálené mandle. TO JE ALE VEĽKÝ OMYL!!! No niesom moc povzbudivý čo? ALe aspoň píšem pravdu. Bohužial kto sa na toto dá nech čaká to najhoršie a aj tak bude prekvapený. Ak ma to prejde napíšem kedy, aby každý vedel, že to trvá dajmetomu iba 13dní ;-)