Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle......vybrali vám ich?

hybrid

mne vyberali lavu mandlu ..pretoze som mal zapalene mandle a aj napriek tomu som siel jazdit a neliecil som sa..pomaly sa mi za mandlou spravil hnis a nepomohlo nic ine iba ju vybrat..a ci lutujem? no nvm vi bola ina moznost..ja som len chcel byt fit..ale zasa mandle maju svoju funkciu ..lepsie ked ich tam mas..inac ten zakrok trval asi 15-20min..ale parchanti ma neuspali iba napichali od bolesti takze som ju este aj videl ked isla von :D..mno ale rozhodne netreba zapal mandli podcenovat..teraz to uz viem..

tinka228

kosa: zmrzlinu mi odporučil lekár, ktorý mi vyberal mandle. Pretože po tejto operácii sa nesmie jesť teplé a studené ukľudňuje rany v hrdle. Samozrejme, že sa nejedná o "kilové" množstvá. A odporučil mi bielu (vanilkovú alebo smotanovú) aby nedráždila hrdlo. Napr. taká citrónová je kyslejšej chuti a mohla by štípať. Stačí na vysvetlenie?

petche

no dobre, tak zajtra idem nato, tak potom sem napisem ako to robia v skalici, lebo priatelke to robily pred rokom a hovorila ze v pohode...tak za tyzden, snad

kosa

petsche,
az do hodiny.
uvedom si ze treba najprd podat lokalne umrtvenie, pockat az zacne ucinkovat potom urobit potrebne kroky vyrezat, zasak pockat.
nic neni je na sup sup

karlam

Ja mám mandle preč viac ako 20 rokov. Celé roky to bolo super, žiadne bolesti hrdla.Zákrok je nepríjemný, ale sú aj horšie veci. Teraz ale nastal zvrat, pred asi 3 rokmi ma začalo bolieť hrdlo a nepomáhalo nič. Lekárka mi povedala, že ma takto môže bolieť celý život.Skoro som vraždila. Je to iná bolesť ako pri zapálených mandliach. Iným problémom sa ale stali moje sústavné zápaly horných dých. ciest, hlasiviek, hrtana. Myslím, že tie mandle majú v tele byť a pokiaľ nie sú totálne zdevastované, ja by som ich von nedala.

tinka228

petche: no teda to vôbec nie je šup šup. Veď kým ti tú mandľu pomaly "odškrabká"...Ja by som povedala, že aj viac ako tých 40 min. Mňa musel doktor ešte aj šiť a to každú stranu asi 2 - 3 stehy. Povedal, že také mandle ešte ani nevydel. Ani do pripravenej skúmavky sa mu nezmestili :-)).
A krvy je tam teda požehnane. Sestrička ti bude držať emitku pri ústach a ty budeš musieť vyplúvať krv. Želám veľa šťastie a rýchle zotavenie.

petche

Zdravim.
Vyberali tu niekomu krcné mandle v nemocnici v Skalici? Dufam ze to tam vedia dobre, lebo táto nemocnica nemá dost dobré hodnotenie u ludí z okolia....
Inak je to tu velmi zaujimavé nézory...to vázne zákrok pri lokálnom omrtvení trvá cca 40 min ako tu jedno dievca písalo? Som myslel ze sup sup a je tedna vonku...to krvácanie bude zo spolknutej krvi nie? Dik za odpovede...