Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle......vybrali vám ich?

zuzulilinka

Mne mandle vyberali včera o 15tej. Dnes som už raňajkovala piškóty s pudingom, na obed zemiakovú kašu a ešte som zvládla aj pár hranoliek,nedávno som dojedla zmrzlinu. Naviac v pravej \"mandli\" mám aj steh... a nič, pohoda. Ani tabletky od bolesti som nemala od zákroku. Trochu to cítim keď prehĺtam, ale in ak pohodička.

zuzka24

ahoj,mne mandle vybrali uz davno a mozem povedat,ze som chora nebola uz niekolko rokov!max.nejake nachladnutie.ja si to chvalim.

barbinka

damian: ty si otvor oči. ako môžeš niečo takéto rozprávať. ty si asi človek, ktorý nikdy nemal problémy s mandlami, tak si ti tu velice dobre radí, že vybratie mandlí nie je dobré. vii mohli kľudne dorásť, keď jej to zle urobili. mudrlant jeden.

damian

Via, prosim, ak mozes, napis tuto svoju skusenost mne na email damiansk@hotmail.co.uk a zverejnim to na nasej stranke ww.zdravie.sro.sk ak chces, tak bez mena. Otvori to mnohym ludom oci.

via

ludia ja som si dala vybrat mandle minuly rok v novembri,len v lokalnej anestezii-uplne sa to da v pohode prezit-ked myslite na to:konecne budem mat pokoj-ziadne anginy a antibiotika atd.ved to poznate...len keby som dnes v noci nedostala take bolesti hrdla-presne take iste ako predtym a to uz mandle nemam-samozrejme vsetko ostatne k tomu plus horucka nadcha a tak.boli ma vlastne cele okolie hrdla-takze otazka-ma vybranie mandli vobec vyznam??lebo ja po zakroku zacinam prvy krat pochybovat,majte sa krasne lebo letim na pohotovost..tak ako za starych casov!!!!

tinka228

smilinka zmrzlinu jesť môžeš, ale len bielu (to znamená bez príchutí). Aspoň mne to takto nakázali, keď mi vyberali mandle. A doporučil mi to lekár, čo mi mandle vyberal.

barbinka

smilinka: tak ja som mala jesť zmrzku, ale len tie dni po operácii. ja som si ju dávala len týždeň po operácii, odvtedy som nemala.

smilinka

ahojte chcem sa spytat...mozem jest zmrzku? lebo sestricka v nemocnici mi povedala ze v ziadnom pripade nie :D a to si pamatam ze vsetci mi hovorili ze ked vyberaju mandle tak by sa mala v kuse jest prave zmrzlina :)

vlasticka

Takze ja som nemala ziadne problemy po celkovej anesteze len ma trošku bolelo bruško to jest vše, tiež viem že bolo na oddeleni jedno dievča čo jej to robili v lokalke a tiež vracala a krvacalo jej to či take čosi...
no a ktomu či lokal alebo celkova
No všetci doktori odporučaju lokalku lebo to nie je taky zasah do organizmu ako ked Ta uspia celkovo je tam omnoho viac vedlajsich učinkov a nebezpecenstiev....alllleee jaaa jedine celkovu...:)

xxx69

no nemam cas to citat :) ale mne zase 4 z 5tich odbornikov poradili lokalnu ..tak preto som to volila :) a jedla som na 2 den, sice bolo to narocne ale dalo sa... proste v lokalnej sa podla vacsiny nasledna polest lahsie znasa.. 100 ludi 100 chuti.. :P tak vela stastia nech ti nic nedorastie barbinka :D