ahojte. mám problem s krcnymi mandlami, uz druhykrat tento rok mam opuchnutu a bolestivu lavu mandlu a robi mi problem prehltanie. vybrali vám niekomu krcne mandle? nelutujete to?
-----------------------
Poradna "nosno - ušno - krčné" www.zdravie.sk
Krcne mandle......vybrali vám ich?
Tak mňa až po 3 týždňoch. Tri týždne som umierala na bolesti. Fuj, radšej by som sa dala odstreliť než ešte raz to prežiť.
ustúpili
mne bolesti us´tpili na ôsmy deň
danica mávaš časté bolesti hrdla? časté angíny? ako ja by som viac verila odborníkovi ako obvoďáčke.
Prave mi lekar pri uuplne inom probleme zistil, ze mam neskutocnee loziska hnisu na krcnych mandlach. Podla jeho slov tam mam kybel hnisu. On odporucil co najskorsie vybratie mandli, ale obvodna to zamietla. Viete mi niekto povedat, co je lepsie? Bo ani netusim, ako inak sa to da odstranit...
Ahoj Edana, mne vyberali mandle 9.7.2008 t.j.pred 6 dňami, bolí to ešte stále ale už menej,a s liekmi od bolesti sa to dá celkom dobre prežiť.Mne to robili v celkovej anestézii a sam primár sama spýtal, keď som sa prišla objednať, či chcem celkovú alebo lokálnu, takže si môžeš vybrať a nedopláca sa nič.Ja som za celkovú,nakoľko celú operáciu prespíš,nič nevidíš,nepočuješ a necítiš.Ak chceš ešte niečo vedieť ozvi sa na evapalova@centrum.sk.Ahoj.
PROSIM VAS, TIEZ MA LEKARKA NAHOVARA NA VYBRATIE MANDLI, LEBO MAM JEDNU STALE ZVACSENU A TERAZ MAM VRAJ Z TOHO AJ ZAPAL STREDNEHO UCHA. MAM VSAK VELKY STRACH Z BOLESTI A TAK SA CHCEM SPYTAT,CI SI MOZEM POZIADAT A UMOZNIA MI CELKOVU ANESTEZIU? AJ SA ZA TO DOPLACA? A TIEZ BY SOM CHCELA ESTE VEDIET, CI MI TO MOZE NEJAK ZMENIT ALEBO DOKONCA OHROZIT HLAS, KTORY JE MOJIM CHLEBIKOM A TO JE HLAVNY DOVOD, PRE KTORY SA TOHO VSETKEHO BOJIM, DIK ZA POMOC.