Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle......vybrali vám ich?

yulka

Mne vybrali, keď som mala 16 a cca každý druhý týždeň angínu. Od 18 mám oficiálne astmu, na tú som mala ale predispozície, vybratie mandlí nástup urýchlilo. Na chvíľu som mala pokoj, ale potom neustále zápaly priedušiek (teraz mám teda chronickú bronchitídu). Drží mi to na uzde Symbicort, avšak je to jeden z tých liekov, čo ničí myslím hlavne srdce. Ale bez neho by som mala znova zapálené priedušky.

V každom prípade teraz mám namiesto zapálených mandlí zapálené hrdlo a nosohltan.

kosa

v michalovskej nemocnici vedia dobre strasit ludi z tym ze..aj tak zomru...( ti pacjenti). pokial mas moznost tak si vyber nemocnicu v Humenom alebo chod rovno do Kosic je to dobra rada za darmo.

macej555

ja vam poviem takto: 1.ja si domislam choroby a pritom ich vobec nemam
2.Mám symptom bieleho plasta(strach s doktorov)
3.Bojim sa odberov krvy.uz nic horsie nemoze byt

z.hraskovie

zdravím pekný deň

Mám problém s tým,že už asi polroka vkuse mavam zvyšené teploty a antibiotika mi vôbec nezaberajú,zistili mi,že mám vysoké aslo okolo 470.môže to suvisieť aj niečo s krčnými mandlami?Prosím o radu

evvvva

Ahojte, mám 20 rokov a vyberali mi mandle 1.7.08 v lokálke, podľa mňa to nie je nič hrozné nič človek pri tom necíti,a keď to začne bolieť po operácii tak vám dajú injekciu a je zas dobre. Najhoršie je že neviem poriadne jesť a mávam z toho aj mierne depky, že mi nič nechutí a bolí ma to pri prehĺtaní. Ale dnes išla moja mama do lekárne a kúpila mi tam kamilkové kvapky, ktoré máme zmiešať s panenským olivovím olejom (to poradil jej kamarát lekárnik) tak uvidím ako rýchlo sa mi to bude hojiť.Pustili ma domou 3.7. a doma je predsa doma, necítim sa tu tak zle ako v nemocnici, a mama mi urobí takú tekutú stravu, ktorá mi aj chutí (aj keď si na ňu musím chvílku počkať, kým príde z roboty). Najviac som sa zlakla, že som mala v stolici krv, ale povedali mi, že mi to vnútorne krváca a že to prejde a mali pravdu prešlo to. :) Strašne sa teším na to keď už budem normálne jesť.

vcielka156

ahfvc: Ahoj v stredu mi vyberali mandle ale neviem vobec ake lieky si mam kupit proti bolesti a ani doktor mi ziadne nepredpisal prosim ta ake by si odporucal ktore ti pomohli?

eva paľová

Ahojte, mňa čaká vybratie krčných mandlí
v Júli a chcem sa spýtať, či nikto z Vás mal vyberané mandle v Michalovskej nemocnici a ako to prebiehalo.

ahfvc

mne vyberali mandle v celkovej anestezii na sukromnej klinike,stav som mal dobry cize este v ten isty den vecer ma pustili domov.Zmrzlinu mi neodporucili,povedali ze je to zvyk starych lekarov a moderna veda zistila ze to nepomaha.Prve styri dni som jedol kase,jogurty a podobne a potom uz aj maso a normalne jedla :).Nieje to nic strasne ak mate dobre lieky proti bolesti.

monoonoke

:( a tak dnes ideme na to..idem sa este pobalit a ficim do nemocnice..
v piatok mi to budu delat..v lokalke tak som zvedava ako to dopadne..
a mam este pre nich jeden mensi problem,zo stresov som dostala menstruaciu a zevraj to nemoze byt..hadam ich nejako prehoworim,uz som na to psychicky pripravena..