Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle......vybrali vám ich?

akinom007

ako ste pocitili/zbadali ze vam to zacalo krvacat trebars ked ste uz boli niekolko dni po operacii, doma a napr ste sapli? ved keby niekto spi tak sa moze zadusit nie?

karolina

Haloooo..ludkovia:)neviem,ci si niekto z vas cital ten moj dlllhokansky prispevok(asi vas ta dlzka odradila,ze?),ale prosim vas o pomoc pri hladani nejakeho skuseneho a dobreho nitrianskeho krcneho,s kt.mate dobre skusenosti...za vase rady vam velmi pekne dakujem!!!

vladka158

AHOJTE. ja mám už dva roky zvýšené teploty podstúpila som od kolonoskopie až po krčné všetko. teraz krčné druhý krát. žiadne časté angíny ani neznesitelné bolesti hrdla ani mandlí nemám, len tak mierne ma pobolievajú ked v nich mám taký bieli vačok. a teraz mi oznámila, že musia ísť von. ale neviem či si ich mám vybrať kedže ja fakt angíny nemávam, len tie malé vačky, a teploty. ale nevie mi zaručiť, že teploty sú z toho, že mandle vyberu, lebo že teraz jej je to už jasné, že musia a potom sa uvidí či teploty zmyznú, ale čitam o mandliach všeličo a som na váškach či ich vybrať.

Zuzana25

ahoj Kajka

Ako sa cítíš po mandliach?Ja sa cítim veľmi dobré,žiadné bolesti hrdla nič...robili mi to v narkoze,celý zákrok som prespala,zobudila som sa už bez mandli..Bolesti som mala iba mierne,to najhoršie prišlo až na 3.deň,strašne má to bolelo:-(.ale prežila som to...ak chceš tak si môžme dopisovať..z.hraskovie@azet.sk

karolina

ahojte,mne vyberali mandle tento rok v marci v nasej nitrianskej nemocnici,ale robila mi to taka mladsia doktorka a vobec mi nedali na vyber,ci celkova alebo lokalna anesteza.hned mi to urobili len v lokalnej,na pocudovanie ma samot.zakrok az tak nebolel,ako som z reci inych ocakavala a aj po nom som to znasala celkom dobre vdaka praskom od bolesti.No ale co sa nestalo,dala som si ich vybrat aj kvoli tomu ze mi hnisali a prejavovalo sa to aj na mojej tvari(vyrazkami)tak som si myslela,ze budem mat konec.pokoj,ked mi ich vybrali,ale teraz skoro po pol roku sa mi plet opat dost zhorsila a krcny zistil(ale len na moj podnet)ze mi ich nevybrali cele!..som si najskor myslela,ze si snad iba srandu robi..som ani netusila,ze je take nieco mozne a on to odvovodnil tym,zevraj v lokalnej anesteze su pacienti "viac pohyblivi"..pritom mi este sestricka vtedy hovorila,zesom priklad.pacientka,lebo som s nimi pekne spolupracovala..takze mi neostava teraz nic ine,len ako to podstupit znova,tak vas vsetkych ziadam o pomoc alebo radu,kedze nechcem aby sa to znovu zopakovalo:POZNA PROSIM NIEKTO Z VAS DOBREHO ORL DOKTORA Z NITRY?..lebo uz by som to fakt nerada podstupila este tretikrat ak mi to niketo znova "zfušuje"..VDAKA ZA ODPOVEDE!!!

adriana

Ahojte.Mne vyberali krcne mandle pred tyzdnom uz ma to moc neboli ale citim ze sa mi odlupuju chrasty z tade a to je dost neprijemne...kolko to asi tak trva???...prosim odpiste niekto...dakujem

Zuzana25

sloboda ahojky volám sa Zuzka,mám25.r..Tiež som sa zbavila mandlí aj keď som nechcela,ale musela som..Mala som problémy dlhodobo a žiadné antibiotika mi nezaberali a odkedy nemám mandle tak sa cítim super bez problémov:-)).Mne to robili v celkovej anesteze a bolo super,nič som necitila,zobudila som sa už bez mandlí,bolesti som mala mierne..to najhoršie prišlo až na 3.deň,mala som silné bolesti,nespala som po nociach,no strašne dačo!ale ináč sa to dalo prežiť...Tiež som mala nepríjený zápach asi za 3.dni,potom už nie..Ak chceš tak napíš na z.hraskovie@azet.sk

sunnie

Zuzka, praveze mam problemy odkedy mi ich vybrali - hrdlo ma uz skoro vobec neboli, ale ide mi to rovno na tie priedusky ked som chora a dlhsie trva kym mi to prejde. A je to aj neprijemnejsie lebo sa furt dusim a vzdy sa bojim ze ma z toho chyti zapal pluc :-( Ale kazdy mame iny organizmus, takze nemusis mat ziadne problemy, ja len upozornujem na mozne rizika.

Zuzana25

sunnie a máš problémy odkedy nemáš mandle?Ja sa cítim oveľa lepšie bez mandlí preto,že má neboli tak často hrdlo ako prdtým,mám pokoj....Najprv som nechcela dať mandle vonku,ale dobre,že už ich nemám,lebo už boli chronický zápalené...Je tomu presne mesiac čo ich nemám a je mi už dobre:-).Ak chceš tak mi napíš na z.hraskovie@azet.sk