Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle......vybrali vám ich?

karolina

slobodka,vdaka za radu,no ked mi ich vyberali prvykrat,tiez som bola v ambulancii u Mudr.lenarta,ale potom ked ma objednali,mi to nerobil on,ale taka mlada doktorka(ty si si to s nim nejak osobne dohodla?..alebo ti to tak vyslo,ze akurat on ti to robil..)no a teraz ked mi zistili,ze mi to v nemocnici nevybrali cele,ma alergologicka poslala k Mudr.Orichovi on mi povedal,ze zvysky mandli vybera aj on,ze sa mozem u neho objednat..ale tiez dodal,ze mam ratat s tym,ze budem ubolena..(tak tym ma aj trochu naplasil..lebo ked mi ich vyberali aj cele,tak to az tak nebolelo)a este som chcela vediet teda nieco o jeho odbornosti,aby mi to urobil uz niketo konecne poriadne!..tak myslis,ze ked zajdem k lenartovi,bude mi to moct aj on osobne urobit?..

barbinka

ja si myslím, že áno. však predtým ti ich dávali preč zrejme preto, že si mal problémy. Tak teraz to nebude o nič lepšie.

barbinka

majko: choď, ale daj si to urobiť v celkovej anestéze, aby ti to mohli poriadne vybrať. ľudia, ktorí si to dali robiť iva v lokálne majú toto riziko, že im to dorastie, lebo zle urobili.

majko2002

ludia pomozte mi pred dvoma rokmi mi viberali mandle lezne opet mi narastli ..teraz mamvelmi silnu anginu a doktor mi povedal ze opet musia ist von.... lenze ja uz nehccem davat...poradme ti mam ist alebo nie?

slobodka

karolina ... ahoj, mne vyberali mandle v NR... isla som do ambulancie ORL v nemocnici k MUDr. lénart, bol velmi fajn a v pohode, dohodli sme termin a on mi operaciu aj robil, bol velmi fajn, vsetko prebehlo rychlo a ...no bolo to nechutne ale som tu :) takže dalo sa vydržat..... ja by som ti odporucila jeho, ja som bola max spokojna ..... o orichovi som uvažovala aj ja, ale ked som tam volala, tak povedali že oni robia iba deti a aj to iba nosne mandle :( ..... ale vraj su tiež OK..... tak vela stastia prajem :)

Zuzana25

vladka158 ahoj vladka ja som mala podobné problémy ako aj ty...Taktiež to začalo zvyšenými teplotmi,asi polroka som mala zvyšené teploty,pochodila som po rôzných vyšetreniach a mi zistili,že mám vysoké Aslo,svedčilo to o mandliach...Tiež sa mi tvorili také biele vačky,nezaberali mi ani žiadné antibiotika nič...Nakoniec to došlo k tomu,že museli ísť mandle vonku...A môžem povedať,že odkedy nemám mandle tak sa mám oveľa lepšie:-).Žiadné bolesti hrdla...proste polepšilo sa mi to:-).Takže ak máš problémy s mandlami tak nevahaj,ale kludne si ich daj vonku...z.hraskovie@azet.sk

karolina

takze nikto z vas mi tu nevie pomoct?:((..a nie je tu ani ziadny cloviecik z nitry,kt.by mal skusenosti s Mudr.Orichom?(ma ordinaciu na farskej ul.)potrebujem aspon vas nazor na neho,lebo on by mi to mal robit..dakujem

barbinka

máš pravdu môže sa aj zadusiť. ale ono sa ti skôr rozthne, keď ješ voľačo a nie keď v kľude spíš. no mne sa to neroztrhlo, lebo mi to skvele zacelili, keďže som bola v celkovej anestéze.