ahojte. mám problem s krcnymi mandlami, uz druhykrat tento rok mam opuchnutu a bolestivu lavu mandlu a robi mi problem prehltanie. vybrali vám niekomu krcne mandle? nelutujete to?
-----------------------
Poradna "nosno - ušno - krčné" www.zdravie.sk
Krcne mandle......vybrali vám ich?
Okrem mnoheho, co sa spominalo, v Encyklopedii metabol. med. sa pise, za pri zapaloch (aj) hrdla je dobre nasledujuce: 1-2 (v zavislosti kto kolko znesie) kavove lyzicky chilli prasku + 1-2 kavove lyzicky kurkumy prasku, zaliat horucou vodou, nechat odstat a teple poaly pit (aj kloktat je dobre). Ak nie je k dispozicii kurkuma (turmetic), moze sa aj bez.
Iste z inych tem poznas moj nazor na wobenzym a na vakciny. Priznavam, ze niekedy a naoko vakcina moze zamadzit bakteriam, ale z dlhodobeho hladiska nema vyznam, ba naopak. Samozrejme, to co napisem, vyznie eko oponovanie, avsak, ja stale upozornujem ludi, ze ak nerobia prirodnu detoxikaciu PORIADNE a DISCIPLINOVANE, je to potom takmer zbytocne. Ked clovek do seba ROKY daval zlu stravu a chemiu, NESMIE pocas detoxikacie robit kompromisy. Jednak je potom detoxik. neefektivna, jednak vyhadzuje peniaze na doplnky. Co ma clovek z toho, ze sa na jednej strane snazi detoxikovat a na druhej strane do seba dava dalsie chemikalie (vakciny a pod.) a nezdravu stravu (nie len o mlieku je rec). Len potom by sme sa mohli bavit o tom, ze SA TO NEDA, ak by pacient robil detoxikaciu tak, ako sa patri. Takych ludi je zatial velmi malo.
neviem, ci si spomeniem uplne na vsetko, ale urcite Betaglukany, selen, zinok, vysoke davky vitaminu C, probiotika z lekarne (kvalitne), citrogrep kvapky, bioflavonoidy z cerveneho hrozna, docasne aj colostrum a vynechala mliecne pripravky. Mozno som nenapisala vsetko, neviem uz na 100%. jaj este wobenzym 15 tabliet denne. A na imunologii sa liecila vakcinou proti stafylokokom, to jej zabralo najlepsie, ale iba na par rokov.
damian, je to sice pravda, ale v niektorych pripadoch neplati. Kamoska po 5-rocnej liecbe na imunologii a uzivani vselijakych doplnkov sa rozhodla pre vybratie mandli. Povedala, ze to bolo akoby vypila zivu vodu, obrovsky prival sil a zivota, odvtedy nemala ziadne problemy. Jej mandle boli zvnutra uplne znicene, plne hnisu, s ktorym sa nedalo nic robit.
Na druhej strane je mi jasne, ze sa tomuto nazoru budes branit a oznacis ma za zastancu klasickej mediciny a provokatera, tak ako to robis kazdemu, koho nazor sa na 100% nestotoznuje s tym tvojim.