Krcne mandle......vybrali vám ich?

damian

Okrem mnoheho, co sa spominalo, v Encyklopedii metabol. med. sa pise, za pri zapaloch (aj) hrdla je dobre nasledujuce: 1-2 (v zavislosti kto kolko znesie) kavove lyzicky chilli prasku + 1-2 kavove lyzicky kurkumy prasku, zaliat horucou vodou, nechat odstat a teple poaly pit (aj kloktat je dobre). Ak nie je k dispozicii kurkuma (turmetic), moze sa aj bez.

z.hraskovie

pre farmaceutka

ahojky,mne tiež vybrali mandle,je už tomu dva a pol mesiaca a teraz mi zase v hrdle nšli žltý stafilokok....Dali mi nato vitamíny LACTOBAX.ževraj nič netreba na taký bacil,más s tým nejaké skúsenosti??ak chceš tak sa mi ozvy
z.hraskovie@azet.sk

damian

Iste z inych tem poznas moj nazor na wobenzym a na vakciny. Priznavam, ze niekedy a naoko vakcina moze zamadzit bakteriam, ale z dlhodobeho hladiska nema vyznam, ba naopak. Samozrejme, to co napisem, vyznie eko oponovanie, avsak, ja stale upozornujem ludi, ze ak nerobia prirodnu detoxikaciu PORIADNE a DISCIPLINOVANE, je to potom takmer zbytocne. Ked clovek do seba ROKY daval zlu stravu a chemiu, NESMIE pocas detoxikacie robit kompromisy. Jednak je potom detoxik. neefektivna, jednak vyhadzuje peniaze na doplnky. Co ma clovek z toho, ze sa na jednej strane snazi detoxikovat a na druhej strane do seba dava dalsie chemikalie (vakciny a pod.) a nezdravu stravu (nie len o mlieku je rec). Len potom by sme sa mohli bavit o tom, ze SA TO NEDA, ak by pacient robil detoxikaciu tak, ako sa patri. Takych ludi je zatial velmi malo.

farmaceutka

neviem, ci si spomeniem uplne na vsetko, ale urcite Betaglukany, selen, zinok, vysoke davky vitaminu C, probiotika z lekarne (kvalitne), citrogrep kvapky, bioflavonoidy z cerveneho hrozna, docasne aj colostrum a vynechala mliecne pripravky. Mozno som nenapisala vsetko, neviem uz na 100%. jaj este wobenzym 15 tabliet denne. A na imunologii sa liecila vakcinou proti stafylokokom, to jej zabralo najlepsie, ale iba na par rokov.

farmaceutka

damian, je to sice pravda, ale v niektorych pripadoch neplati. Kamoska po 5-rocnej liecbe na imunologii a uzivani vselijakych doplnkov sa rozhodla pre vybratie mandli. Povedala, ze to bolo akoby vypila zivu vodu, obrovsky prival sil a zivota, odvtedy nemala ziadne problemy. Jej mandle boli zvnutra uplne znicene, plne hnisu, s ktorym sa nedalo nic robit.
Na druhej strane je mi jasne, ze sa tomuto nazoru budes branit a oznacis ma za zastancu klasickej mediciny a provokatera, tak ako to robis kazdemu, koho nazor sa na 100% nestotoznuje s tym tvojim.