ahojte. mám problem s krcnymi mandlami, uz druhykrat tento rok mam opuchnutu a bolestivu lavu mandlu a robi mi problem prehltanie. vybrali vám niekomu krcne mandle? nelutujete to?
-----------------------
Poradna "nosno - ušno - krčné" www.zdravie.sk
Krcne mandle......vybrali vám ich?
kačiatko: to som mala aj ja. ale neboj sa, to časom prejde.
inak, ja mam zas iny problem... sa mi nedaju poriadne otvorit usta... iba tak akurat, ze mi vojde do nich lyzicka... je to normalne, ze je ta sanka nejako zaseknuta, ci co? bo mam pocit, ze ked ich xem viac otvorit, ze sa mi to potom natahuje to hrdlo :D
panter411...a kde ti ich vyberali?
Mne vybrali mandle 16.4. a teda nič moc boal som len v lokálke ktorá mi moc neučinkovala čiže mi ich za položiva brali čakala som haldší priebeh ale tak mala som tam z množstva angín zrasty takže to bolo dosť bolestivé...zápach z úst je normálny lebo sa vám tie rany hoja a odlupujú sa tie biele fibrínové povlaky aj na jazyk sa toho nachytá požehnane ale keď sa tie rany uplne zahoja čo trvá tak mesiac u niekoho aj viac tak ten zápach sám časom vymizne. a isto to že mi mandle vybrali nelutujem predtým som bola chorá každé dva týždne a fičala som na ATB-čkach teraz odkedy mi ich vytasli tak mi neni absolutne nič...takže kto má problémy hor sa do toho prežiť sa to dá aj keď to neni najpríjemnejší zákrok
kaciatko, je to uplne normalne. predpokladam, ze nemas ziadne problemy, len ta znepokojuje nepritomnost stolice, ale to je po operacii mandli uplne v norme. totiz keby si si teraz dala to psylium, tak z teba vyjde len taky zlty gel, kedze stolica sa pri tekutej strave nema z coho vytvorit. nemusis sa znepokojovat.
takze teraz to je normalne, ze mi netreba? bo normal strava bude...ajajaj... az za velmi dlhy cas :D
ak by ti to nepreslo do par dni po nasadeni normalnej stravy, tak si radsej daj psyllium, kupit v kazdej lekarni, pripadne glycerinove capiky. Rozhodne to skodi menej ako Guttalax
kaciatko, vydrz, ked zacnes jest normalnu stravu, urcite sa to upravi.
farmaceutka, myslis? pretoze ja sa desiiiim zapchy... uz som raz s tymto mala velke problemy ked mi zomrel starky a tie bolesti, ked som nemohla ist na wecko boli strasne, som si nikdy nemyslela, ze nieco tak velmi moze boliet...