Krcne mandle......vybrali vám ich?

farmaceutka

kaciatko, na guttalax sa vykasli. Ked sa nema stolica z coho vytvorit, ani guttalax ju v tebe nestvori, vysledkom budu krce a tekute hnacky.

kaciatko13

caute, mne mandle vybrali teraz v piatok 14.11. a musim povedat, ze sa citim fajne... skoro ziadne bolesti

mam vsak jeden problem, uz tri dni som nebola na wecku, tak neviem, ci nemam stolicu preto, ze jem a pijem len tekute veci, alebo co... poradite? pretoze sa uz chystam si kupit nejake prehanadlo, asi guttalax, tak ci si ho mam davat, alebo to je normalne?

damian

Z.hrask., bral by som 3 az 5000mg vitaminu C denne, enzymy, pil 2 a pol litra vody, dal sa docasne na zeleninovu/ovocnu dietu a mnoho, mnoho inych veci sa da urobit na znicenie zapalu, pravdepodobne z latentnych plesni...

vladka159

ahojte všetci. mne ich odstránili štvrtok. robili mi to v celkovej anestéze. takže zo zákroku si nič nepametám, len plus ma bolí strašne jazyk. celý ho mám dorezaný polovicu mám uplne necitlivú a ešte je opuchnutý. dúfam to zmizne. bolesti mám dosť veľké hlavne pri prehltaní, ako keby mám v ušiach ihly. ale dávali mi tam a mám aj doma inekcie od bolesti. volajú sa armilalové inekcie. potom sa cítim tak fit ako keby mi nič ani nerobili, ale radšej si na nete neprečítajte vedlajšie účinky, bo je to hrozný humus. uplný jed. čo ma ale trápi, je že kašlem. hlavne večer v posteli mám taký suchý kašel. mal niekto podobnú skúsenosť je to normálne? bo predtým som vôbec nekašlala. pekný den všetkým.

z.hraskovie

damian

už bude tomu 3.mesiace ako mi vybrali mandle a dodnes mi pretrvava zvýšená teplota okolo 37.2.mám ju stále poobede,s hrdlom ťažkosti už nemám,aslo som mala 390.môže byť ešte niekde v tele zápal?
z.hraskovie@azet.sk

z.hraskovie

ahojky zeta

ja som mávala zvyšenú teplotu ešte pred operáciou mandlí,preto som ich dala vybrať..Teplota mi pretrvava ešte dodnes...Môže sa niečo vážnejšie stáť,keď budem mať takú teplotu??Stretla si sa už s takým problemom??
z.hraskovie@azet.sk