Krcne mandle......vybrali vám ich?

barbinka

anka: mne mandle vybrali kvôli chronickému zápalu, ale poviem, že má takú hladkú pleť ako nikdy predtým. už žiadne vyrážky a taktiež žiadne mykózy, ale najdôležitejšie, že nemám každý mesiac neuveriteľné bolesti hrdla.

anka

auriane.... ahoj, mne sice este mandle nevybrali, ale mam termin na 14.1. a rozhodla som sa tak hlavne kvoli akne. Mam 25 a posledne 3-4 roky hrozne akne. Tak dufam, ze toto pomoze! :) Kozmeticka mi povedala, ze ak boli mandle pricinou akne, tak by sa to malo upravit cca do 3 mesiacov, kym sa to vsetko precisti. Tak nam drzim palce :)
Kde ti brali mandle? A v lokalke alebo v celkovej anesteze? Ja sa stale neviem rozhodnut...

auriane

Ahojte, je tu niekto, komu vyberali mandle kvoli akne (alebo AJ kvoli akne) a zmizlo mu? Ak ano, aky cas na ozdravenie pleti treba? Som dvanast dni po vybere..

akinom007

kaciatko/ tak to je super, ze sa neplati:) tak potom mama asi zle info ja som pocula ze ano.
no ja by som isla zasa jedine do celkovej aj ked viem ze to nie je to NAJ dat sa uspat, len ked men ej zle ked vidim co i len trosku krvi som schopna odpadut takisto mam strasne citlive hrdlo ja som pri obycajnom ORL vysetreni zvracala raz..
no a tiez si myslim ze zvracala pretoze bola v celkovej ved to musi nastekat, to je jasne ale co uz

kaciatko13

barbinka, neviem ci to kazdeho stipe ako pises, ale mna to vobec nestipalo... jedine, ked som sa prvykrat hodinu po operacii napila, ale po par glgoch to preslo...

a vladka159 - po tyzdni by ti uz malo byt lepsie si myslim, uz by si mala zacat normalne jest aj pit... drziiim palce, nech sa ti to co najskor vylieci... ja uz od predvcera (t.j.6 den po operacii) jem normalnu stravu, t.j. nejaky sendvic s horcicou a sunkou a tak... uz nic pomixovane! a samozrejme nezabudam ani teraz na zmrzlinu! ta naozaj pomaha...!!! vyskusaj!

kaciatko13

akinom007 - hej bola som v bystrici a som zo zvolena... bolo tam fajne, doktori super a sestricky este lepsie, t.j. vyborne... :D ja som bola v lokalke a do celkovej by som v zivote nesla...!!! moja spolubyvajuca po celkovej pol dna zvracala krv, co jej asi nastekala, alebo co... inak, za zakrok sa neplati vobec!!! asi ani ze lokalku, ani za celkovu!!!

vodka

baby mna to pravdepodobne tiez raz caka len neviem kedy kedze mam mandle stale v zapale:(
inak neviem absolutne co by som potom jedla pretoze puding, zem.kasu, krupic.kasu ani vyzivu nelubim:(

barbinka

vladka: mňa zuby neboleli. A akždého to štípalo, tiež som nemohla jesť, ani piť. Ale piť musíš veľa, aj na silu. Hlavne repíkový čaj studený. A zjedz aspoň detskú výživu, alebo puding, alebo trocha zemiakovej kaše.

vladka159

A EšTE BY SOM POPROSILA RADU. NEVIEM VôBEC NIč JESť ANI PIť, VšETKO MA šTíPE. NEVIETE NA TO NIEčO. AJ váS BOLELI VšETKY ZUBY.? DAKUJEM

akinom007

kaciatko-ty si bola teda v BB? ja mam casto probelmy z mandlami , z BB sice nie som ale zasa nie som ani uplne zdaleka. tak sa spytam ci si za to aj platila ak si bola v narkoze? kolko dni si tam bola? ako sa k tebe sparavali doktori a sestricky