ahojte. mám problem s krcnymi mandlami, uz druhykrat tento rok mam opuchnutu a bolestivu lavu mandlu a robi mi problem prehltanie. vybrali vám niekomu krcne mandle? nelutujete to?
-----------------------
Poradna "nosno - ušno - krčné" www.zdravie.sk
Krcne mandle......vybrali vám ich?
AHOJTE.NO MNE ICH VYBRALI PRED Týž.JE TO EšTE STáLE ZLé. V NEMOCNICI SOM DOSTáVALA INIEKCIE ALMIRAL, ALE MALA SOM OD NICH KRV V STOLICI TAK ICH TREBALO VYSADIť, TERAZ DOSTáVAM LEN TAKé SLABé INIEKCIE A BOLí TO RIADNE. TERAZ TAM MáM AJ AFTY. čO BOLLí EšTE VIAC, NEMá NIEKTO NáVOK čO S TýMI AFTAMI. A ĎALšIA VEC KTORá MA TRáPI. ROBILI MI TO V NARKOZE. NEVIEM DO KEDY TO POTRVá ALE DNES JE Už 8.DEŇ A JA STáLE NECíTIM CHUTE JEDLA A MáM ZTRPNUTý POL JAZYKA. AKO KEBY MI V NOM BEHALI MRAVCE. JE TO NORMáLNE? VYMYZNE TO?ĎAKUJEM VšETKýM SKORé UZDRAVENIE
kaciatko: v BA v Ružinove, ale hovorím sama za seba, že som bola spokojná. Ale nemôžem povedať, že to bolo najlepšie na Slovensku, keď som inde nebola. ani z rečí ostatných.
moje kamosky aj kamosi boli aj inde, napr. aj vo zvolene, kde ja som bola nastastie len na vysetreniach, a videla som a pocula ich reakcie hned nazivo aj po zakroku v nemocnici aj potom neskor... a do BB chodi mnoho ludi aj z blizsieho ci vzdialenejsieho okolia... takze to asi o dacom svedci, ked mali ti ludia moznost ist na to aj u nich doma v meste, nie? ty si tiez bola v bb?
kaciatko: nespôsobuje, ale odpovedz radšej na otázku. lebo o mňa sa tiež vynikajúco postarali a cítila som sa tam super. ale nebudem písať, že to je najlepšie krčné na Slovensku keď som inde nebola. Tak som zvedavá na tvoju odpoveď.
barbinka, sposobuje ti to problemy nieco take citat?
kaciatko: ty si pochodila všetky krčné po celom SLovensku, keď takto rozprávaš?
panter411... len tak mi to napadlo, ci sme neboli nahodou spolu v nemocnici, ked sme boli na operacii v rovnaky den, ale ja som bola v bb, tak nic :D ale musim povedat, ze v BB je NAJ krcne na SVK a uzasne a starostlive sestricky :D
kaciatko13/ poprosim aj teb aked mas cerstvo za ytm urcite si dobre pamatas, dakujem
vladka159/ prosim ta mozes mi napisat aj do mojho prispevku mandle-vyber? dakujem