ahojte. mám problem s krcnymi mandlami, uz druhykrat tento rok mam opuchnutu a bolestivu lavu mandlu a robi mi problem prehltanie. vybrali vám niekomu krcne mandle? nelutujete to?
-----------------------
Poradna "nosno - ušno - krčné" www.zdravie.sk
Krcne mandle......vybrali vám ich?
Na tvojej urovni, mozno. Nemam zaujem.. Bola by som radsej keby si na moje prispevky vobec nereagovala, lebo je tu viac ludi ktorych iritujes a si nam vsetkym aj tak iba na smiech.
pere: chcela som s tebou diskutovať na úrovni, ale ty si nejaká vzťahovačná a zle si si to vysvetlila, ale za to už ja nemôžem. to ty tu urážaš mňa. a neprišla som sa sem hádať, ale niekomu pomôcť, nemám na také debaty čas a ani chuť.
Ano a gramatika je dalsie tvoje "slabe" miesto, tak si to vychutnaj. Kazdy dialog s tebou konci hadkou, co si ty za cloveka? A ze sa nenavazas? Nieee, len tak nenapadne.. A neda sa to citat nie kvoli gramatike, ale vzdy ked si precitas holu objektivnu pravdu o svojej osobe.
Ano a gramatika je dalsie tvoje "slabe" miesto, tak si to vychutnaj. Kazdy dialog s tebou konci hadkou, co si ty za cloveka? A ze sa nenavazas? Nieee, len tak nenapadne.. A neda sa to citat nie kvoli gramatike, ale vzdy ked si precitas holu objektivnu pravdu o svojej osobe.
pere: ja som sa nešla do teba navážať, ale vidím, že tebe ide urážanie veľmi dobre. tak teda ako chceš, ty si začala. nauč sa gramatiku a potom mi píš, nedá sa to čítať.
Vo Vojenskej davaju proti bolesti Flector, aj domov ta vystroja s receptom na velke balenie. Myslim, ze s Flectorom budes schopna uz druhy den po operacii ucit sa. Drzim palce! Porod je horsi, tak nic neboj, to najhorsie ta este len caka:))))
Barbinka ty vies vsetko ponat po svojom ale ber do uvahy to ze to co pises nedava zmysel, lebo to chapes len ty. Mala som na mysly funkciu zdravych mandli. A normalne som chcela rozvynut temu aj inym smerom ako sa dohadovat ci ich vybrat alebo nie. Ale vidim ze ty si uz nastartovana ako vzdy. Pre mna za mna si daj aj mozog z hlavy vybrat, tvoja osoba ma nezaujima.
no ved prave... keby som vedela ako to bude prebiehat, tak podla toho sa rozhodnem :) ale kedze to netusim, tak mam problem si vybrat, ale asi budem hrdinka a pojdem na tu lokalnu.
auriane... slapky si beriem do sprchy urcite! Aj keby som mala kupelku sama, tak neviem kto tam bol predo mnou a ako to umyli... na taketo veci som hrozne hakliva.
Najradsej by som bola, keby som to uz mala za sebou ako vy. Este k tomu mam aj skuskove, tak to budem musiet k tomu nejako napasovat...
Anka, kupelnu budes zdielat s vedlajsou nadstandardkou. Ale 2 na jednu kupelku, to je ok. Nezabudni na slapky do sprchy. A ak mas v pohode mandle, ziadne balvany prirastene kade tade, tak lokalka je ok. Mna brali na salu 7.30, dievca, co lezalo so mnou a tiez sla do CA, vyse hodiny po mne. Na izbu nas doviezli o 2 hodiny spolu. Lekarka jej na vizite hovorila, ze ju mali hned hotovu, ze spravili len cvak cvak, ze ani krv jej nesla. No a vies si predstavit, ako sa museli mordovat so mnou a co by to bolo v lokalke!