ahojte. mám problem s krcnymi mandlami, uz druhykrat tento rok mam opuchnutu a bolestivu lavu mandlu a robi mi problem prehltanie. vybrali vám niekomu krcne mandle? nelutujete to?
-----------------------
Poradna "nosno - ušno - krčné" www.zdravie.sk
Krcne mandle......vybrali vám ich?
Ahojte no ja mam tiez skusenost s mandlami.. vybrali mi ich pred 4 dnami a musim povedat ze ja by som si to uz nikdy nezopakovala ani za nic na svete ... bola som v celkovej anesteze cize pri operacii som absolutne nic necitila ani som po nej nevracala ... len tie bolesti boli neznesitelne musim priznat ze som aj nejednu noc preplakala koli tim bolestiam aj ked mi davali lieky proti bolesti... a boli to este teraz ... necitim moc zlepsenie ... jedine co si teraz prajem je nech to uz prestane bolet ... ja som byvala chora aj 2 krat do mesiaca preto som musela na tu operaciu ist ale ak to vo vasom pripade neni az take surne tak nechodte... ja to strasne moc lutujem :( ale u kazdeho je to inak ... niekoho neboli nic ... kazdopadne drzim palce ..
trisha84
myslim, ze by to nemalo ublizit, aj ked horucou vodou by som sa este nesprchovala. Ale asi by som este na tvojom mieste pockala aspon tyzden. Aby sa ti rany dobre zacelili a nezacali ti z tepla krvacat.
alillien
ja som mala jazyk po okrajoch taky zubaty, pluzgierovany a tak. To ako som sa snazila prehltat, som ho tlacila na zuby a dost to potom stihalo. Ale uz to preslo.
Povlak som nemala ani nic podobne co popisujes. Ale to je asi individualne.
ako dlho potom co vam vybrali mandle vam zmizlo abo sa zlepsilo akne? ak sa tak stalo?? :)
dakujem anka,pocuj a nemala si taky divny jazyk potom? bo mne sa zda byt taky co ja viem akoby nemal dost zivin abo co taky biely a v strede taka pozdlzna diera abo co .:D tazko sa to opisuje
alilien
ja som po vybrati 12 dni a do 10. dna ma to bolelo stale. Teraz je to uz lepsie, len to jemne pobolieva. Bola som na kontrole a povedali mi, ze uz to mam takmer zahojene, biele povlaky uz su takmer vsetky prec.
Nespozorovala som, kedy sa mi odlupovali, neviem ci ma bolelo odlupovanie, ale bolelo ma to stale a dost kym sa mi to takmer nezahojilo. Tam kde mam este tie povlaky citim, ze ma to boli. Ale boli skor hojenie ako odlupovanie.
mne vyberali mandle v utorok chcela by so msa spytat ci to boli ked sa zacne to biele odlupovat?????