ahojte. mám problem s krcnymi mandlami, uz druhykrat tento rok mam opuchnutu a bolestivu lavu mandlu a robi mi problem prehltanie. vybrali vám niekomu krcne mandle? nelutujete to?
-----------------------
Poradna "nosno - ušno - krčné" www.zdravie.sk
Krcne mandle......vybrali vám ich?
Auriane
Ahoj, neviem ci sa tu este zastavis, ale mam na teba otazocku kvoli tomu tvojmu akne? Ako si na tom? Uz sa to zlepsilo?
Mna caka vyber 14.1., to je uz o chvilu. Zacinam sa aj trochu bat :-(
Mám recept na sobě vyzkoušený,který mě zachránil krční mandle
mám velmi dobré zkušenosti s EPAM,a proto když mě lékaři chtěli vyřiznout mandle jsem intenzivně začal do krko sříkat EPAM 21 a po půl roce doktoři lomily rukama,že se stal zázrak je to již dva roky a od té doby jsem ani jednou neonemocněl angínou,nedo chřipkou...preventivně tedy užívám EPAM 20 jelikož mám dobré epamy s těmito přípravky tak informace o nich šířím dál www.epam.eu
kittekat: je to úplne normálne. to sú také biele povlaky, ktoré sa ti postupne odlupujú, čo znamená, že sa ti to hojí. mala som presne tie isté bolesti ako ty. prestalo to na ôsmy deň. mňa ešte k tomu strašne boleli uši.
dobrý večer, v stredu mi vyberali krčné mandle v celkovej anestéze a mam niečo na celom hrdle, neviem čo to je, je to niečo ako hlieny len to nejde nijak preč a neviem čo s tým, bolí ma celá sánka a ledva otvorím ústa,strašne to bolí keď hltám, čo mám prosím vás robiť? nedá sa už vydržať tú bolesť. Ďakujem
no ahojte,mne vyberali mandle 4.novembra v BB a taktiez v celkovej anesteze...ta bolest sa sice po tom nedala vydrzat,ale nacakala som ze pride este nieco horsie ako je ta bolest...po dvoch tyzdnoch som sa vratila do skoly(byvam na private s kamaratkou)a raz v noci mi zacali tie rany krvacat a potom som z tolkej krvi zvracala krv,tak ame museli zavolat zachranku a bola som v nemocnici 5 dni a odvtedy to uz nastastie nekrvacalo,ale som uz viac ako mesiac po operacii a stale mam problemy s lavou stranou...a aj problemy v skole,takze ja lutujem,ze som si ich dala vybrat,ale male som infekcnu mononukleozu tak to bolo asi nutne a teraz mam anemiu z tolkej straty krvi
Ahoj Bianca,ja som desat dni po.Je to asi individualne-ja som sa v jedle nejak extra neobmedzovalajedla som vsetko-len som si to musela pekne poprezuvat,kym som prehltla...Mne dost pomaha Flector-prasok rozpustny vo vode, s tym sa bolest skoro uplne zmierni a mozes v pohode jest.Prve dni je ale asi lepsia len kasovita strava-vyzivy, pudingy, pyre, kasicky..pretoze rany su este cerstve a aby sa to velmi nerozkrvacalo...a hlavne vela pit..