Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle......vybrali vám ich?

bianca

AHOJTE....TAKZE UZ AJ JA SPOLU S DCEROU TO UZ MAME ZA SEBOU...DNES NAS PREPUSTILI....NIE JE TO TAKE HROZNE,ALE JE TO INDIVIDUALNE.cHCEM POPROSIT...CO MAME DOMA JEST?DOST SME SA NATRAPILI V NEMOCNICI....

damian

Ja uz som mnohokrat spominal, ze zapalene mandle neplnia svoju funkciu, lebo su zapalene. Zapal treba EFEKTIVNE liecit, nie vyrezat mandle. Ani klby, ked su zapalene, sa nevyrezu, ale sa liecia, hoci medicina ani tie klby nelieci, ale len naraba so symptomami. Rovnako je to s mandlami, medicina naraba len so symptomami, nelieci podstatu a tak casto dozenie pacienta k stavu, ze uz niet pomoci, len mandle odstranit.

anka

auriane... dakujem za upokojenie :))))
na flector sa uz tesim :)))) po tom co som si uz nejake fora citala, tak verim, ze na nom budem zavisla :)

anka

pere, podla mna barbinka nepovedala nic zle a navazat si sa zacala ty na nu. Len v klude odpovedala, ze zapalene mandle neplnia ziadnu funkciu. Vobec ti neprotirecila.

Neviem preco vlastne zacinas hadku na fore, kde si radime. Aj ked ta nieco urazi, tak to proste ignoruj, od toho tu forum nie je.