ahojte. mám problem s krcnymi mandlami, uz druhykrat tento rok mam opuchnutu a bolestivu lavu mandlu a robi mi problem prehltanie. vybrali vám niekomu krcne mandle? nelutujete to?
-----------------------
Poradna "nosno - ušno - krčné" www.zdravie.sk
Krcne mandle......vybrali vám ich?
Ahojtem, mne zaberali algifen kvapky, ale len po dobu pokial som sa najdela..., kloktala som si po kazdom jedle s repikom,na ucho a pod neho som si prikladala po nejakych dvoch tyzdnoch ponozku s horucou solou, lebo ma strasne zacalo boliet aj ucho....a moje odporucanie je vela vela spanku, vtedy clovek az tak nevnima tu bolest....
a nie je to az take strasne, pokial je lekar dobry, tak to vobec neboli pri vyberani, ja som pri vyberani nic necitila, akurat je to neprijemne ked po tej inekcii mate pocit, ze sa vam mandla zvacsuje..., po tom je ta bolest velka, ale ked je uz clovek v posteli, tak sa to da vydrzat.....mne brali len jednu pred par rokmi, lebo jednu mi vyberali ako 4rocnej, v uplnej narkoze a skoro ma zabili, takze na celkovu narkozu by som sa druhykrat nedala nahovorit......
Ahojte, ja som po operacii 4 den,no bohvieco to neni kedze som mala mandle velmi velke a tlacili mi na uzliny po vybrati sa mi uzliny zapalili a sposobilo mi to komplikacie. Z nemocnice som sla po 3 dnoch domov pretoze starostlivost tam nebola velmi dobra(nemali pre mna ani teplomer po operacii.)Doma sa mi dari lepsie aj ked mam velke problemy s prehltanim a som v horuckach no musim povedat,ze je to zo dna na den lepsie.Najhorsie su noci nemozem spat a dusim sa. Kasel neni na to vobec prijemny.Dufam ,ze sa moj zdravotny stav po vybrati zlepsi pretoze som bola velmi casto chora na anginy a mandle boli dost velke. Vsetcia co sa chystaju na vybratie drzte sa nejako to dobojujete a bude dobre...
ahojte no mne mandle byberu v stredu,ale idem tam uz v utorok...bojim sa:)to fakt to az tak boli? a schudnem pri tom?:D:D:DD
Zdravim, vie mi niekto poradit ako co najskor zahnat bolest z krcných mandli? vybrali mi ich 24.06.2009 v uplnej narkoze.
Zlepsilo sa to len malinko, ale nejake lieky a tak nie su na to? okrem toho ze mam kloktat salviu alebo repik .... hm? poradte prosiim diky
TAK PRAJEM PEKNY DEN..prave som 5 den po zakroku ...keby som vedela co ma caka tak by som snad ani nesla.....nechcem tu rozpisovat to zle co bude cakat tych co sa este len chystaju na zakrok ale snad len ze drzim palce....pomozu algifenove kvapky a repikovy caj!!!!!bolest este citim hlavne pri prehltani.. kazde telo reaguje inak na vybratie..posledne co by som dodala...keby som mala ist este raz tak nikdy nikdy nikdy v zivote!!!!!!vela stastia dalsim pacientom
Ahojte,
ja som si dala vybrat mandle pred tromi dnami a chcela by som sa opytat,ze ci je normalne nadmerne tvorenie slin..?
Mne to robili v celkovej narkoze a nemam zatial dake problemy...vobec mi to zatial nekrvacalo a hned po prebudeni som mohla rozpravat. Chcem sa opytat, ze ked som zacala hned rozpravat po tej operacii tak ze ci mi nezhrubne hlas?