Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle......vybrali vám ich?

cmukik

mici311 aj ja som z nitry:) prosim ta ktory lekar ti to robil? lebo aj mne coskoro budud vyberat a nechcela by som skoncit ako ty...

mici311

ahojte tak mne krcne mandle vyberali ked som mala 6 rokov bolo to v Nitre sice to bolo v narkoze ale potom som mala ukrutne bolesti neohla som rozpravat poskodili mi hlasivky a doteraz ich nemam v poriadku okrem toho mi natrhli usta-kutik a doteraz tam mam jazvu...takze u mna to bol otrasny bolestivy zazitok ktory fajt nikomu neorajem.takze prajem uspesne a vydarene operacie bez nasledkov

barbinka

Lucinka a ja ti zasa poviem, že ja som bola v celkovej narkóze ako jediná vtedy na oddlení, ostatní boli v lokálne a šiesti ľudia vracali cez rozrezané hrdlo. Ja vôbec nie, nemala som žiadne vedľajšie účinky.

narkozka

LUCINKA verim ti ze sa bojis ale daj si lokalku. ja som bola na vybere sice (nosnych mandli ale o to tu nejde chcem hovorito tej narkoze) a musela som ist na reoperaciu do narkozy a to sa nedalo porovnat ked som sa prebrala z narkozy tocila sa mi hlava bola som smadna odpadla som...vsetko co sa da bez narkozy by som si dala robit do lokalkky. narkoza oslabuje, sice kazdy to preziva inak ale keby som vtedy nemusela ist do narkozy urcite by som radsej prezila ten strach ako tu slabost...

jajkafr

ahoj Lucinka 99
myslím si, že už si veľká na to, aby si nevydržala operáciu mandlí. Nie je to až také strašné. Ja som mala 10 a doteraz sa z toho smejem, že ako bolo fajne na tej operačke :D A keby som mala teraz na výber určite by som išla znova v lokálke celkovú by som si nedala. Vezmi si, že po celkovej ti je zle, môžeš zvracať, točí sa ti v hlave, je ti blbo od žalúdka, a má to viac nežiaducich účinkov ako lokálna. Operácia vôbec nebolí a ak spolupracuješ tak to netrvá ani dlho.

Držím palčeky

Lucinka99

ahojte mne tiez musia vybrat mandle lebo mam vysoke aslo a moze mi to sadnut na ine organy.Chcem sa len spytat ci viete konkretne miesto kde vam umoznia celkovu anesteziu aj ked mam 20 rokov.Lebo ja to nevydrzim:(

jajkafr

14 dni po operácii už budeš môcť určite normálne fungovať síce šport a veľká námaha možno ešte nie, ale inak v pohode :) ja si pamätám že také dva týždne po operácii som už išla na huby s ockom :)

franta

Ahojte,

este by som sa chcel spytat. Ci budem tak 14dni po operacii normalne fungovat? Alebo ci ste vy mohli normlane zit 14dni po operacii. Dakujem