Sjogrenov syndrom

Jana_SS

Joni, inak tie pribalove letaky, to je uplna katastrofa! To nech tam radsej ani nedavaju alebo potom nech nevyrabaju take lieky:-)To je o nicom, ked existuju choroby. Clovek by mal podla mna zit nejakych 50 - 60 rokov uplne bez chorob.

Jana_SS

Joni ahoj. Drzim palce do stredy, dufam, ze Dr. pomoze, povypytuj sa ho na veci...Ja teraz este beriem ATB od plucneho, trocha to zhorsuje stav, pazerak mam v poriadku, tak neviem, z coho pobolieva zaludok. Niekedy ma to nebavi, vsetko sledovat, pisat, citat, informovat sa, chodit po lekaroch, po obchodoch, po lekarnach, zhanat veci,...

joni_

ahoj, ja nic moc, je mi stale zle, musim to vydrzat do stredy a uvidim co na to Dr. len mi je luto, ze v takomto stave nemozem do prace, uz som sa zacala tesit....
asi si citala pribalovy letak od Plaquenilu, nie vsetky vedlajsie ucinky sa musia u teba prejavit, tak sa neboj a nepredbiehaj :) napis ako to zvladas

Jana_SS

RNG, a nieco prirodne prosim Ta proti sediveniu vlasov (teda aby sa zmiernilo sedivenie vlasov, to som precitala na Plaquenile, ze sposobuje sedivenie vlasov:-( Dakujem.

Jana_SS

To je inak pravda, ludia velmi daju na reklamu, najma ak sa nejaky produkt objavi v telke alebo par krat v casopise.

RNG

Ja beriem poraskovu kyselinu askorbovu. Davam si ju do cajov miesto citrona.Tak nepotrebujem brat rozne tabletovacie latky, co telo nepotrebuje.
Inac mal som obchody na Slovensku otvorene vyse 4 roky, takze som tam bol nepriamo pritomny, aspon produktami vybranymi podla mojich nazorov ucinnymi a nie pridrahymi.
Zialbohu to som nebol schopny udrzat, privelke straty, primalo zakaznikov(ja som nerobil reklamu, myslel som si, ze dobre produkty ju nepotrebuju a ludia nepotrebuju platit za drahe reklamy) nuz mal som aj ine problemy, od byrokratickych cez personalne. Takze ja som tam uz bol.A nepochodil.