Prosim,ma niekdo skusenosti s tymto syndromom?
Sjogrenov syndrom
Joni, inak tie pribalove letaky, to je uplna katastrofa! To nech tam radsej ani nedavaju alebo potom nech nevyrabaju take lieky:-)To je o nicom, ked existuju choroby. Clovek by mal podla mna zit nejakych 50 - 60 rokov uplne bez chorob.
Joni ahoj. Drzim palce do stredy, dufam, ze Dr. pomoze, povypytuj sa ho na veci...Ja teraz este beriem ATB od plucneho, trocha to zhorsuje stav, pazerak mam v poriadku, tak neviem, z coho pobolieva zaludok. Niekedy ma to nebavi, vsetko sledovat, pisat, citat, informovat sa, chodit po lekaroch, po obchodoch, po lekarnach, zhanat veci,...
ahoj, ja nic moc, je mi stale zle, musim to vydrzat do stredy a uvidim co na to Dr. len mi je luto, ze v takomto stave nemozem do prace, uz som sa zacala tesit....
asi si citala pribalovy letak od Plaquenilu, nie vsetky vedlajsie ucinky sa musia u teba prejavit, tak sa neboj a nepredbiehaj :) napis ako to zvladas
Joni ahoj, ako sa mas?
Ja som nasla, ze slnecnicove semienka su aj proti sediveniu vlasov. Moze byt?
jana, proti zamorovaniu tela chemikaliami radim nezamorovat a cistit.
Proti sediveniu zialbohu nic nepoznam zatial
Holky, vraj sa z toho Plaq. moze clovek aj cely vysypat, asi ked je alergicky?
RNG, a nieco prirodne prosim Ta proti sediveniu vlasov (teda aby sa zmiernilo sedivenie vlasov, to som precitala na Plaquenile, ze sposobuje sedivenie vlasov:-( Dakujem.
To je inak pravda, ludia velmi daju na reklamu, najma ak sa nejaky produkt objavi v telke alebo par krat v casopise.
Ja beriem poraskovu kyselinu askorbovu. Davam si ju do cajov miesto citrona.Tak nepotrebujem brat rozne tabletovacie latky, co telo nepotrebuje.
Inac mal som obchody na Slovensku otvorene vyse 4 roky, takze som tam bol nepriamo pritomny, aspon produktami vybranymi podla mojich nazorov ucinnymi a nie pridrahymi.
Zialbohu to som nebol schopny udrzat, privelke straty, primalo zakaznikov(ja som nerobil reklamu, myslel som si, ze dobre produkty ju nepotrebuju a ludia nepotrebuju platit za drahe reklamy) nuz mal som aj ine problemy, od byrokratickych cez personalne. Takze ja som tam uz bol.A nepochodil.