Prosim,ma niekdo skusenosti s tymto syndromom?
Sjogrenov syndrom
Ta pani bola samozrejme liecena na tu lymsku boreliozu, nemyslela som to tak, ze ju bez nicoho prekonala:-))
Inak citala som, ze spolu s probiotikami sa maju brat aj prebiotika, to je napr. inulin (vlaknina z cakanky), ine nepoznam. A Vy?
chronicky unavovy syndrom je zo zamorenia tela produkovaneho alebo vonkajsim zamorenim z potravin alebo vnutorne vytvorenymi toxinami(rozne poddiagnozovane mikrobialne nakazy v tele) a roznymi nerozlozenymi zhlukmi v tele.
Takze len potlacenie symptomov nic nevyriesi,
Telo treba odmorit a skodlive mikroby(pripadne aj parazity) vyhubit.
Borelioza sama od seba neodide, tj ziadne "prekonanie" neexistuje.
Podobne ako chlamidie ma aj formu mykoplazmicku(tj vnutrobunecne parazity, ktore su pre telesnu obranu slabo viditelne, pre lekarov povacsine neviditelne,, ktore velmi pomaly ale iste zamoruju telo a sposobuju znizovanie imunity a hromadu problemov(nervove, klbove, znizena cinnost organov, unava,poskodenie travenia, hormonalne poruchy atd.)
Proti mykoplazmam odporucam pouzivat extrakt z olivovych listov a NAC dlhodobo(1/2 az 1 rok), inac sa nakaza"vrati" tj znova prepukne naplno.
RNG, na autoimunitne ochorenia sa predpisuju aj glukokortikoidy.
Inak dnes som stretla pani, ktora ma SM a kedysi prekonala lymsku boreliozu.
Joni, citala som, ze na ten chronicky unavovy syndrom mali v USA dobre vysledky s Collostrom.
hovoria, ze autoimunne, ale predpisuju protimalariove lieky a antimikrobialne chemikalie.
A ked hovorim o antimikrobialnych potravinovych doplnkoch, tak mi povedia ze "autoimunne", predsa ako vies, ze je to na to ucinne?....
Tak ja neviem, ta "autoimunita mi nijak nesedi... A ked protimalariove a antimikrobialne chemikalie, tak preco nie prirodne antiparaziticke, antimykoplazmicke a vseobecne antimikrobialne?
A posilnenie imunity, nie naopak oslabenie v boji proti tymto infekciam. Mozno to na zmiernenie symptomov potrebuje antihistaminika(prirodnych protizapalovych je hromada), ale to neznamena, ze si mame narusit nasu obranyschopnost. To nijak nie je rozumne a mnohi na to zbytocne doplatia.
CFS sa diagnostikuje velmi zlozito, je tam aj kopec dalsich priznakov, neboj, nemusis to mat, bud v klude :) venuj sa Sjs
som hrozne unavena, poriadne ma boli hlava a este mi je aj zle od zaludka, vsetko vnutri ma pali, dufam, ze sa mi polepsi, lebo k Dr. idem az buducu stredu, fuuu to je este daleko, mam doma uz odskusane tabletky na taketo pripady, ale teraz pri Methotrexate nesmiem hocico uzit len tak bez suhlasu doktorky
no nic, idem si lahnut, mozno zaspim....
Joni, aj ja som take zazila, tak dufam, ze nemam este aj CFS, ale ze to bolo len zo SjS. Ako sa to CFS diagnostikuje? Ci len pri velkej unave sa to uzavrie ako CFS?
ahoj, no netusim ake je to pri malarii, ale presne viem ake je to u mna :( ako pises, kto nezazil nepochopi
ja praveze nemozem spat, ale to je aj jeden z priznakov CFS, to uz mam davno odsledovane ze cim vacsia unava, o to menej spanku, niekedy som tak hroooozne unavena, tak mooooc by som si priala spat, az by som plakala - a nemozem, len lezim, lebo nevladzem nic ine, ale nie a nie zaspat, v tom lepsom pripade nespim v noci vobec a v tom horsom (to ked uz je hodne zle) mam take divne stavy niekde medzi spankom a bdenim, take nocne mory, velmi neprijemne... neviem ci si to uz zazila