Sjogrenov syndrom

joni_

no dufam ze ti to vsetko pomoze, ze sa ti polepsi, aku parcu robis, mas zivnost ked to mas take narazove? tiez si myslim ze je lepsie mat pravidelne primerane mnozstvo prace ako take narazove velke mnozstva....
ja som si uz poplakala, dost ma to zlozilo, keby som vladala tak chodim normalne do prace a o nic socialku neziadam, ide mi hlavne o financie aby som mala z coho zaplatit byt a ucty a lieky, lebo vela veci pre nas nie je na recept a musime si to kupovat v plnej cene. A ked sa zamestnam na kratsi uvazok aby som to zdravotne zvladla tak ma nema kto financne dotovat.... lenze im je to zjavne jedno, clovek nech aj umrie od hladu, je to jeho problem...

chruminka

Ozaaaaaj, s Ane sme dnes dostali cast tabletiek z USA co odporuca RNG, ked ich budeme mat vsetky doma tak to zacneme brat, kazda na svoje problemy, budem ta priebezne informovat co ako funguje ;-)
A na plucne chlamydie mi brali opat krv a zajtra by som mala ist po vysledky, ale RNG pisal ze sa antibiotika maju brat v jednom kuse, a mne to dava doktorka s prestavkami a potom je zufala ze to nefunguje, hm, tak dufam ze ked zacnem brat tie prirodne produkty tak potvory vyhubim :-)

chruminka

Joni, ja stale vsemozne chodim, s pracou sa akoby vrece roztrhlo, vcera to na mna uz tak dolahlo ze som sa z postele ani nezdvihla a skoro vsetko som odvolala a spala som cely den, a potom aj poobede a este od vecera do rana, nespavam tak vela, ale chybalo mi to. Niekedy zas skoro cely tyzden nic dohromady nerobim, co tiez nieje dobre, ale na vtedy si naplanujem vsetkych doktorov. Chcem si najst stalu kludnu robotu, uz aj zacinam pozerat inzeraty.

chruminka

Ja som dufala ze ti priznaju nieco viac aby si si pomohla aj trosku financne, aby si mala na tie hlupe lieky, ved ked mame nejaku ulavu tak to aj tak ide vsetko do liekov. Nejeme to predsa preto lebo oranzove tabletky nam chutia s ruzovymi.
Zaboxuj si do podusky aby si ten hnev nedrzala v sebe, mne to obcas pomaha, nedrz to v sebe.

chruminka

Joni, nechapem ked sa ti nedari normalne fungovat, samozrejme ze sa velmi snazis pri tom, ze ti nieco take neuznaju. O tom rozhoduju ludia ktori sami nemaju zdravotne problemy. Nech oni skusia kazde rano bojovat s unavou a so vsetkymi tazkostami kym sa dostanes do prace alebo len do obchodu, co je normalne a jednoduche pre zdraveho cloveka. Bezchrbtaci ktory len vyplnaju tabulky a plnia normy.

joni_

no nedopadlo to dobre, uznali mi 30% co znamena to iste ako NIC. Prepac teraz nemam viac slov, mozno neskor, ale ty mozes napisat ako sa tebe dari...

joni_

no ved ano, ale ja nie som viazana na nich, ja si takto pekne mozem vyskusat a objednat si kludne mozem u ineho distributora alebo priamo v lekarni
ako sa ti dari? ja frcim teraz rano na posudkovu, som zvedava ako to dopadne...

joni_

bola som na poste pre balik, zdalo sa mi ze na jednu zubnu pastu a jednu ustnu vodu je dost velky, a nasla som mile prekvapenie :)
z tej firmy kde som to objednala mi poslali k taj paste a ustnej vode aj zdarma male vzorky ostatnych vyrobkov - ustny gel, spec. zuvacky a taka voda (sprej) na zvlhcenie ust pred spanim alebo kedykolvek cez den, je to mile, vzhladom na to ze tieto vyrobky su dost drahe, aspom si mozem skusit ktore presne mi bude vyhovovat a to si potom mozem objednat
tie SST tabletky su celkom dobre, lepsie ako zut zuvacky, pocas cmulania a aj nejaky cas potom sa citim lepsie - nemam sucho v ustach