Prosim,ma niekdo skusenosti s tymto syndromom?
Sjogrenov syndrom
joni, chapem ta az prilis dobre....
ano RNG, snaim sa mat vitaminy a mineraly, dlhodobo pijem aloe vera, ale aj tak si musim nejak pomahat od tych symptomov, telo sa nespamata za par dni, a tiez nemozem odmietnut liecbu od lekara, lebo ma viac neosetri a vykasle sa na mna, je to zlozite, a zvlast teraz ked si ziadam o invalidku tak musim spolupracovat s lekarmi na maximum...
nechcem sa opakovat, ale miesto tych roznych symptomy potlacajucich doplnkov a medecin, co tak adesovat zvysenie viralnej imunity, ako som tu uz bol spomenul?
Alebo brat aspon priotizapalove doplnky, ako napr korenie curcumu alebo aspon dumbier, vitamin C a bromelain/serrapeptazu
hm, na zivnost je to narocne, clovek sa musi obracat aby sa uzivil, v zamestnani mas aspom aku taku zaruku ze kazdy mesiac dostanes plat a nemusis si sama zhanat pracu, teda u vacsiny zamestnavatelov ;-)
na tie preklady musis mat aj nejaky spec. papier? Ja ma statnicu z nemciny, ale to asi nestaci? Ja robievam preklady len v ramci nasej firmy ako sucast mojej prace veducej vyroby, a tiez pre jednu misijnu organizaciu - pre nich to robim zadarmo
som objednana psychiatrovi a psychologovi :( posudkova to vyzaduje ak by som sa chcela odvolat, co sa urcite chcem. No co uz, obvodna mi povedala, ze ona mi veri ze nemam psychicke problemy, ze je to zalezitost Sjs a CFS, ale musim na tie vysetrenia ist. Mam pocit ze skor ako nasledok toho vsetkeho, tych tahaciek s doktormi, asi zacnem mat depky...
Ano Joni mam zivnost, kebyze odmietam pracu tak nabuduce ju nedostanem. Robim aj preklady a to mozem aj doma ked sa necitim uplne vo forme.
Ja som si ten gel strekla do pusy, nevedela som kolko, tak som ze len trosku ale aj tak sa mi zdalo ze ho mam plnu pusu, snazila som sa ho jazykom dostat vsade po puse, za chvilku sa to akoby vstrebalo a bolo fajn, ale mala som cudny pocit, asi si budem musiet zvyknut, mam ho v krabici s liekmi a radsej pochlipkavam vodu, mozno sa k nemu dopracujem ako k zubnej paste ;-)
ja idem 14. augusta zase na kontrolu aj na krv k reumatologicke tak som zvedava co sa dozviem
zacala som pouzivat tu pastu aj ustnu vodu, tak som tiez zvedava ci mi to upokoji dasna, ta matova zubna pasta teda nieje velmi matova :) skoro akoby bez chuti, ale zase lepsie ako by to malo nejaku neprijemnu zlu chut. S ustnou vodou je to uz horsie, ta je taka divna, ale ak bude pomahat zvyknem si
ten ustny gel ako pouzivas? chcela by som to skusit ci to pomoze na noc, len neviem ake mnozstvo a treba to prehltnut alebo ako?
prestavka v obrane =das tym mikrobom moznost sa znova rozmnozit.
A co je najhorsie, ze tie, ktore sa zachovali su tie odolnejsie, takze si ich postupne vyslachtujes na super odolne takto.
Preto je dnes uz plno takych odolnych ze na ne antibiotika uz nezaberaju.
Cast su za to zodpovedni prave lekari, ktori predpisu alebo primale davky alebo prikratke doby brania.