Priberanie pocas brania antikoncepcie

slavenka

ahoj kocky a kocice :D ja som brala Diane 35, nejake zdravotne problemy som nemala, bolo mi fajn asi tak tyzden a potom sa mi strasne menili nalady,asi po mesiaci som zacala priberat, hoc som jedla tak ako predtym, a potom uz aj menej, ale gulatela som stale viac a viac. tabletky som po troch mesiacoch vysadila kvoli priberaniu, ale este rok som nevedela schudnut ani gram az po roku, to odrazu slo dole skoro samo.Inac aj v telke hovorili, ze Diane 35 ma velke negativne ucinky, hlavne ze dost poskodzuje pecen, zistili to nejakymi novymi vyskummi, takze som rada, ze to uz neberiem, ale premyslam, zeby som HAK brala o5 ale uz inej znacky, aby som nespuchla z toho :)Ktorá je dobra?Lebo moja lekarka,tvrdi, ze od HAK sa nemoze pribrat :))) tha asi ju nikdy nebrala abo co

tany

sandeee,
vobec ti nedoporucujem Triquilar-je vysokohormonalna a viac skodi ako pomaha...:((
Skus nieco nizkohormonalne-napr.Yadine...z nej nepriberies a ani nepocitis,ze ju beries a tak by to malo byt!!!

kacka

No hej krasne popisane to tam je a mozno aj ucinne...ale ani v jednej lekarni v BA o takom niecom ako lkvb6 nevedia...???

viky

Najlepšie by bolo byť bez hormonálnych liekov. Ja mám na ich užívanie tiež negatívny názor. Ak však už musia byť, skúste popri tom prípravok lkvb6, ktorý vyrovnáva hormonálnu hladinu a upravuje metabolizmus prírodným spôsobom, môže tak zmierniť priberanie. Pomáha svojim pôsobením uvoľňovať tuky. Ja ho užívam a v informačnom letáku o prípravku je krásne popísané ako môžu estrogény za priberanie a čo robiť proti nadváhe. Podrobnejšie informácie nájdete na www.lkvb6.sk v sekcii download Držím palce.

sandee

ako si tu čitam všetky prispevky tak mam strach zo všetkych tabletiek...chi...ale v podstate som sa bala už pred tým ako som začala brať HAK.Najprv Triquilar,ale poviem vam že vačšie stavy depresie som ešte nezažila nehovoriac o nervozite zachvatoch plaču a samozrejme priberaní,doktor mi predpísal Trinordil-beriem ho sice len týžden ale bojim sa že od samotnej všeržravosti začnem v stave nudze objedavať samu seba!Tak isto ako pred tým ak nie ešte horšie depresie a neustale plačem a k tomu všetkemu sa pridali aj hrozne bolesti hlavy....som s toho nešťastna a čakam kedy najdem nejaku lepšiu alternativu....takže???:-DDD

beá

moja prvá HAK bol Cilest po ktorom som síce nepribrala ale zato sa mi spravili na tvári fľaky a nemôžem sa ich zbaviť dodnes v súčasnosti skúšam novú HAK a to krúžok, ktorý je napustený hormónmy a vkladá sa na 3 týždne a potom je týždeň bez neho a znovu po týždni nový krúžok je to jednoduché a človek sa nemusí štopať liekmi

den

Caute..ja som mala tiez zle skusenosti s HAK....NAjhorsie su trojfazove (Triquilar, Trinordiol a pod.) lebo vam v tele viazu vodu a priberate..vsetko schudnete po ich vysadení...ja som takto pribrala 8kg a po vysadeni som do 2mesiacov schudla 10kg!! Potom som si dala jednofazove Harmonet a z tých som tiez pribrala (4kg).Je to predsalen uz starsí vyrobok....teraz beriem Yadine rok a nepribrala som ani dg ! Takze ja by som len radila tu najmodernejsiu antikoncepciu.PA

andy

ja beriem uz asi vyse pol roka mersilon a pribrala som tiez...som si precitala vsetky prispevky a nikto tu nepise ze schudol...ja som tiez dost pribrala a vsetci si to vsimli nikto predtym mi nepovedal ze som nejako pribrala teraz vsetci aj rodina...neviem co mam robit...niekto pomozte...:((

kenyt

aj ja mam len zle skusenosti s HAK. Da sa aj inak xranit ako branim tabletiek. 4 roky som brala Triregol, potom Novynette.Liek mi najprv nesposoboval ziadne tazkosti,neskor som mala zavrate, bolesti hlavy, busenie srdca, mykozy. Pribrala som 6 Kg.Drzala som diety, cvicila 5x do tyzdna a aj napriek tomu sa mi pri brani tabletiek nepodarilo zhodit. Nejedla som cele dni skoro nic.Neskor som HAK prestala brat a do pol roka som sxudla 8kg, bez drzania diety.Jem dva x viac ako som jedla pri HAK a napriek tomu som sxudla a viac nepribrala.Nemam problemy uz ani s recidivou mykoz. Tabletky si viac nedam