Priberanie pocas brania antikoncepcie

bosoracik

larasofia: nooo,podarilo sa mi...ale aj popri tom dost cvicim..ozaj,aj ty si mala prve tri mesiace take problemove ako ja?Belara mi davala pekne zabrat...naladovost,silne kramy, strasna bolest v prsiach-zaciatky boli pkne tazke :-)

larasofia

bosoracik: to znamena ze si z belary schudla?? ja ju tiez berem uz asi 4.mesiac, ale nemam ten pocit. to asi zalezi od mnoho iných vecí....

bosoracik

Mila dhakys,od HAK si urcite nemohla pribrat v takom rekordne rychlom case...a dnes sa uz vlastne pribera od maloktorej HAK...ja beriem Belaru 4.mesiac a zatial sa mi stratili uz 4 kila-a nadvahu som pritom nemala (teda 55 kg.Pekny den

meduska

Nemyslim, ze je to len cica nezer..vela nas tu ma skusenosti s Lindinette...predtym som jedla cilest, Diane a nic...nezvalujem vsetko na antikoncepciu, ale je to aj nou

diana

Od anti sa nepribera. Zmena hormonov len dodava chut do jedla,to je vsetko..Pokial sa zena dokaze kontrolovat,nepriberie,.JA som anti brala,a skor som schudla..Plati jednoduche pravidlo: "Cica nezer" :-))

terezia1

Neviem prečo vôbec brať antikoncepciu, keď aj tak je to zásah do tela, ktorý sa skôr, či neskôr prejaví. Tiež som ju brala, ale zavčasu som ju vysadila. Ak môžem odporučiť, pýtajte ji v lekárni ovulačný test vo forme rúžu. Je to malý mikroskop, ktorý na základe zloženie slín vám pomôže zorientovať sa vo vašich plodných a neplodných dňoch. Jeho použitie je jednoduché, navyše ak dobre poznáte svoj cyklus aj veľmi spoľahlivý a navyše stojí len niečo okolo 130,- Sk. Nemá žiadne účinky na organizmus ani na zdravie ženy.