Beriem antikoncepciu asi druhy tyzden vsimla som si zmenu postavy(do oblasti medzi stehnami mi pribuda tuk)newiete ako tomuto javu zabranit?
Priberanie pocas brania antikoncepcie
no ja beriem mercilon uz pomaly dva roky a velmi si nestazujem, nepribrala som..ani nejake extra negat.ucinky to na mna nema..obcas mavam hnedasty vytok ale to je vsetko
ahojte,mate nejake skusenosti s uzivanim antikoncepcie LAURINA????
??????????? 6 ??????????
Matka,
ty beries Diane35 6 rokov????Ved to sa nesmie...to ti dovolil gynekolog.Spravidla max. 1,5 roka.Je velmi zatazovy.Ja ho tiez beriem a som velmi spokojna ale je to len prechodna zalezitost.Dlhodobo sa nesmie brat
ja beriem od dnes yadine:) takze dufam ze nepriberiem
ahojte,ja uzivam harmonet a nepribrala som vobec nic,co mi hrozne vadi,lebo by som chcela mat o 6 kg viac.(166cm,50kg)mozem mat nefunkcnu stitnu zlazu alebo kde je problem?stravujem sa dost kaloricky a tuk sa mi neuklada..
ahojte...ja len chcem povedat ze beriem Diane 35 pomaly 6 rokov a som uplne spokojna.asi je to dost individualne,nepribrala som,neschudla, a uplne sa mi vycistila plet...:))
Katdej kt.ma problemy s priberanim pocas brania HAK odporucam YADINE(balenie na 3mesiace cca 1200Sk)ale dokonca som z neho schudla 7kg...no a citim sa super,predtym som brala MERCILON a rozdiel je neporovnatelny(aj ked bohuzial aj ten cenovy)
a schudla z vas niektora,ktora prestala brat Mercilon?