Priberanie pocas brania antikoncepcie

asti

no ja beriem mercilon uz pomaly dva roky a velmi si nestazujem, nepribrala som..ani nejake extra negat.ucinky to na mna nema..obcas mavam hnedasty vytok ale to je vsetko

tianra

uz rok beriem antikoncepcne tabletky a priberam od nich velmi vyrazne mohli by ste mi pomoct co by som mala robit,a druha otazka aka je ta jednorazova injekcia mesacne-nova antikoncepcia?

bubo

Matka,
ty beries Diane35 6 rokov????Ved to sa nesmie...to ti dovolil gynekolog.Spravidla max. 1,5 roka.Je velmi zatazovy.Ja ho tiez beriem a som velmi spokojna ale je to len prechodna zalezitost.Dlhodobo sa nesmie brat

p.e.t.r.a.

ahojte,ja uzivam harmonet a nepribrala som vobec nic,co mi hrozne vadi,lebo by som chcela mat o 6 kg viac.(166cm,50kg)mozem mat nefunkcnu stitnu zlazu alebo kde je problem?stravujem sa dost kaloricky a tuk sa mi neuklada..

maťka

ahojte...ja len chcem povedat ze beriem Diane 35 pomaly 6 rokov a som uplne spokojna.asi je to dost individualne,nepribrala som,neschudla, a uplne sa mi vycistila plet...:))

callavasita

Katdej kt.ma problemy s priberanim pocas brania HAK odporucam YADINE(balenie na 3mesiace cca 1200Sk)ale dokonca som z neho schudla 7kg...no a citim sa super,predtym som brala MERCILON a rozdiel je neporovnatelny(aj ked bohuzial aj ten cenovy)