Priberanie pocas brania antikoncepcie

masti

ahojte,
takze, ak sa pribera je mozne
1. zmenit druh antikoncepcie po konzultaciach s gynekologom
2. zacat trosku viacej cvicit, okrem toho ze Vam cvicenie doda dobru postavu, spravi Vam to aj dobru naladu:)

janka

Aj ja beriem antikoncepciu, Regulon. Beriem ich dva roky, ale pribrala som urcite takych 8 kilov. Prave sa snazim o ich zhodenie, tak ak mate niekto rady, tak ich rada prijmem.

cathy

ja tiez beriem Tiquilar a pribrala som na stehnach a dost. Aj bez toho som mala velky zadok... Asi ju vysadím. Myslite, ze potom schudnem???

asina

nooo yadine je naj antikoncepcia na trhu podla mna...zacala som s triquilarom-pribrala som 8kg!! (mastastie som to schudla)potom Harmonet tam asi 2kg, Loette - si nepamatam, Yeannine - som trosku asi 1kg pribrala, a pri vsetkých ma boleli prsia. Ale Yadine je iná!! :) fakt vrelo odporucam, je draha, ale stoji za to. Lebo do zdravia a krasy sa oplatí investovať!

tany

Ja som pred mesiacom prestala brat YADINE, ked som ju brala tak som mala uplne cistu plet, ani make-up som nemusela pouzivat a nemala som ziadne problemy.Teraz ked uz ju neberiem, som povyhadzovana, mastia sa mi vlasy...no hruza..Asi ju zasa nasadim...ale je dost draha- 1200sk/3 mesiace, tak si najdi dobreho sponzora:)))

mirka

Ja som brala antikoncepciu Diane 35 a za asi 5 mesiacov som pribrala 4 kg. Tuto antikoncepciu som musela neskor vysadit, lebo mi robila problemy a teraz mam naplaste Evra - je tam pisane, ze sa z nich pribera, ale ja som pri nej nepribrala ani 1 kg. Ale nanestastie sa stale nemozem zbavit tych 4 kg, co som pocas uzivania Diane 35 nabrala, hoci nejem vela.

zuzana

Baby je Yadine aj na akne? Lebo ja beriem Diane 35... som sice s nimi spokojna, ale velmi zatazuje pecen, tak by som ich chcela zmenit, lebo mam problemy s pankreasom, ale potrebujem aj nieco na akne,lebo bez tabletiek som ako pubertacka...