Beriem antikoncepciu asi druhy tyzden vsimla som si zmenu postavy(do oblasti medzi stehnami mi pribuda tuk)newiete ako tomuto javu zabranit?
Priberanie pocas brania antikoncepcie
ahojte,
takze, ak sa pribera je mozne
1. zmenit druh antikoncepcie po konzultaciach s gynekologom
2. zacat trosku viacej cvicit, okrem toho ze Vam cvicenie doda dobru postavu, spravi Vam to aj dobru naladu:)
ja tiez beriem Tiquilar a pribrala som na stehnach a dost. Aj bez toho som mala velky zadok... Asi ju vysadím. Myslite, ze potom schudnem???
nooo yadine je naj antikoncepcia na trhu podla mna...zacala som s triquilarom-pribrala som 8kg!! (mastastie som to schudla)potom Harmonet tam asi 2kg, Loette - si nepamatam, Yeannine - som trosku asi 1kg pribrala, a pri vsetkých ma boleli prsia. Ale Yadine je iná!! :) fakt vrelo odporucam, je draha, ale stoji za to. Lebo do zdravia a krasy sa oplatí investovať!
Mirka
Prosim ta, kolko stoja tie naplaste EVRA?Alebo niekto kto to vie mi prosim napiste...
Ja som pred mesiacom prestala brat YADINE, ked som ju brala tak som mala uplne cistu plet, ani make-up som nemusela pouzivat a nemala som ziadne problemy.Teraz ked uz ju neberiem, som povyhadzovana, mastia sa mi vlasy...no hruza..Asi ju zasa nasadim...ale je dost draha- 1200sk/3 mesiace, tak si najdi dobreho sponzora:)))
Ja som brala antikoncepciu Diane 35 a za asi 5 mesiacov som pribrala 4 kg. Tuto antikoncepciu som musela neskor vysadit, lebo mi robila problemy a teraz mam naplaste Evra - je tam pisane, ze sa z nich pribera, ale ja som pri nej nepribrala ani 1 kg. Ale nanestastie sa stale nemozem zbavit tych 4 kg, co som pocas uzivania Diane 35 nabrala, hoci nejem vela.
Yadine, je super, brala som ho pol roka a dokonca som schudla....odporúčam každému
nevim ci sa ti to podari, mne sa to nepodarili ani po 4rokov uzivania HAK, ale samozrejme ju koli tomu neuzivam