Beriem antikoncepciu asi druhy tyzden vsimla som si zmenu postavy(do oblasti medzi stehnami mi pribuda tuk)newiete ako tomuto javu zabranit?
Priberanie pocas brania antikoncepcie
ja som uzivala Triquilar, ale bolo mi z neho viac ako blbo!! Vsetky negativa ake len mozu byt!!
Triquilar-okolo 100sk na mesiac...
caute holky! neviete mi niektora povedat kolko stoji triquilar na 1 mesiac?
ahojte, ja beriem anikoncepciu od 14r. a teraz mam 21.Mala som Mercilon, pribrala som 3-4kg, potom som mala Mervelon-bolesti,nebrala som nic pribrala som 4 kg, teraz Minerva 2 mesiac a zacnem brat Novynette a uvidim ci priberiem, alebo nie..Ale je to individualne u kazdej..
ja tiez beriem antikoncepciu, ale este som nepribrala ani deko...aj ked mam vacsiu chut jest, dokazem sa ovladnut, len skoda, ze plet mam stale rovnaku :-)
PS: beriem Belaru
ahoj dievcata,mam big problem odkedy beriem antikoncepciu novynette mam strasne bolesti prsnikov,pribrala som 7 kg a hrozne tlaky na hrudi,vypijem pohar vinka co inokedy nebol problem ziadny,tak teraz chytam infarktove stavy,ale fakt je to neunosne.pisete ze yadine je fajn tak dam na vase rady a dufam budem moct existovat ako clovek!
Ahojte! Ja uz tri roky beriem minisiston a pribrala som nehorazne moc a doktorka mi ich nechce vymenit... idem zosaliet! Poradte!
Ahojte, ja som ficala rok aj nieco na minisistone a pribrala som asi 10 kilo. Potom som presla na regulon,po tom si bribral asi 5 kilo. Teray som uy 3 mesiace bey tabletiek, a schudla som len 2 kila. Takze sa velmi nespoliehajte na to, ze po vysadeny budete ako predtym...je to individualne
ja beriem Yadine asi rok a moje hlupe telo si nanho uz asi zvyklo.... zase sa pred kazdym menzesom nalievam ako prasa, nehovoriac o tom, ze sa musim kruto kontrolovat, aby som nepojedla aj omietku zo steny... akakolvek HAK je blud, nehovoriac o tom, ze som skusila asi 5 roznych (cilest,triregol,trinordiol, yeanine, yadine )a ani jedna nebola to co som si predstavovala.... zistila som, ze pokial budem hocico brat, neschudnem ani pol kila... ale zato s priberanim problem uz nie je....