Priberanie pocas brania antikoncepcie

ivette

Keby si napisala ze po 2 mesiacov, tak o.k, moze byt, ze mas vacsiu chut do jedla, ako tu spominala Diana a trochu si pribrala. Ale ak si pocas tych 2 tyzdnov nejedla 10x denne ako prasa, tak z tohoto to nie je. A na cele "zdanie" sa mozes vykaslat. pravidelne sa meraj a vaz a vies na com si.

aaliyah

Už som to zistila,takže v pohode...a inak ja tiež beriem Jadine,ale zatial to bude len mesiac,takže eče neviem,aké to bude mať následky,ale zatial je to ok,len som trocha viac náladová,ale inak sa to dá....

sastek

a to s tym ovulacnym testom je blbost, lebo podla neho mal ovulaciu aj moj priatel.a okrem toho, mozes otehotniet aj 2 dni pred ovulaciou, lebo spermie vydrzia v tomto ,,priaznivom prostredi" vyse 48 hodin- cize medzi tym moze dojst k ovulacii

sastek

yadine:
Ja ho beriem vyse pol roka a zatial je vsetko ok...a uz ziadne predmenstruacne syndromy, iba pokoj svaty.a aj menstuaciu si mozes oddialovat.Podla mna to ma viac vyhod, ako nevyhod.papa

vlasta

Zdravim vas babiky, ja som dnes spolkla prvu tabletu YADINE a som plna ocakavani.Mala som neskutocny predmenstruacny syndrom.Som velmi velmi zvedava,co to so mnou spravi,lebo som aj astmaticka,alergicka a z kazdeho kg navysse sa idem zblaznit...urcite vam dam vediet, i ked, myslim, ze naozaj to na kazdu z nas funguje rozne. Boze, preco si zo mna nespravil chlapa :(((

vlasta

Zdravim vas babiky, ja som dnes spolkla prvu tabletu YADINE a som plna ocakavani.Mala som neskutocny predmenstruacny syndrom.Som velmi velmi zvedava,co to so mnou spravi,lebo som aj astmaticka,alergicka a z kazdeho k

yadine

Mozte mi niekto napisat ake mate skusenosti s yadine. mam ju zacat brat ale uz teraz mam problemy s vahou tak sa bojim aby sa to este nezhorsilo. dakujem