Priberanie pocas brania antikoncepcie

catrinka

Ahoj, ja beriem Yadine a vôbec som nepribrala skôr by som povedala že sa mi zrýchlil metabolizmus :o))) čo som rada, ja som ženskej povedala rovno že chcem takú antikoncepciu z kt. sa nepriberá ...... stojí síce cca 450,- Sk na mesiac - je ale dobrá

elle

Ahojte, ževraj je normálne že pri prvých týždnoch užívania HAK žena naberie objem, ale to je iba voda, nie tuk. Po krátkom čase (max. mesiac) sa telo vráti do normálu, ovšem pokial sa nezačneš prejedávať, lebo pribrať sa dá jedine z jedla..:-)Ja osobne som pri užívaní antikoncepcii schudla, no netvrdím že to bolo vdaka nej. Užívala som Mercilon, potom Jeanine. Sú to nízkohormonalne HAK.

sunnysweetie33

mooonika..a na co ti je antikoncepcia?ved mas super vek na babo :) nie kazda baba pribera od HAK..to zalezi od metabolizmu a inych zalezitosti..ale ja som pribrala..uz nikdy by som to svinstvo nebrala!!!mala som zmeny nalad a vobec som nemohla dosiahnut orgzmus..ved kondomiky stacia :)))

mooonika

Ahojde, prosím Vás o radu . Chcem začať užívať HAk no neviem aká je najlepšia čo mi poradíte ./Mám 28 rokov a strednu postavu moja v 178 / 82 kg / bojím sa že začnem priberať . Je aj taka osvedcená HAk od ktorej nepriberiem . Prosím napíšte mi budem iba rada .

ethel

:-)) loska,asi si si ma zle prečítala,ja som uviedla niečo iné,ale pohoda....hak som už dávno vysadila ale pre iné zdravotné problémy...

loska

ethel jednoznacne vysad antikoncepciu ked z nej priberas mam vlastnu skusenost brala som to vyse dvoch rokov a pribrala som dost teraz sa tych kg nemozem zbavit....lahko sa pribera ale tazko sa chudne...

ethel

...presne tak...ide o hormóny ktoré čiastočne narušia pochody v tele a to nás núti zobkať,papkať a potom priberáme.Ja si nemyslím,ako som už raz uviedla,že to bolo z hak.

caca

ludia ja mam taku skusenost, ze som zacala brat HAK a pribrala som zhruba 4 kilo...vlastne to nebolo vidno ale ja som o tom vedela... a potom som so sacionarnym bicyklom schudla 5 kilo a potom som koli rekonvalescencii so zapalu pluc pribarala zase naspat... ale s delenou stravou som schudla 5-6kilo a citim sa super... ono to nemusi byt len antikoncepciou ale aj zivotnym stylom a uz viem ze sa to priberanie da prelomit ked sa chce a navyhovarat sa len na antikoncepciu!!!

ethel

iwka-rada by som reagovala,ale moju reakciu si máš možnosť prečítať nižšie...takže ja by som skúsila napr.Jadine..