Priberanie pocas brania antikoncepcie

iwa

nevie mi niekto poradit aku si mam dat antikoncepciu??? rozhodujem sa medzi cilestom ,novynette lindynette20.... neviete ci sa pribera z cilestu??? ja som barla naposledy diane35 a pribrala som 7kg...potom som to prestala brat a schudla som bez problemov naspat

ethel

ja som brala 8 rokov cilest a keby ma nezačala bolievať hlava ani by som neprestala.Za tých 8 rokov som pribrala len 3 kilo.To je nič.

kiri

Ja beriem Yadine už rok a pol a nepribrala som a to som typ, čo pozrie smerom k chladničke a hneď tri kilá na mne. Nezvyšujú chuť do jedla, nezadržiavajú vodu a keď sa k nim berie LKVB6 (normálne ho v lekárni nepoznajú, ale keď ho moc chcete, tak vám ho objednajú od firmy Klas...stojí 599,-sk je tam 90 tabliet)tak sa vám pomaly a trpezlivo spaľuje tuk, čo je dobré, lebo rýchlo chudnúť je kolosálna blbosť. Môžte si ho kludne kúpiť cez net. Kliknite si na -odkaz odstránený- a kuk vľavo.... Mimochodom, Yadine nekazí chuť na sex...

mrkwa

no ja beriem Lyninette a nepostrehla som ziadne kila naviac, takze som spokojna. Asi prve 2 tyzdne som mala trosku viac vyrazok na tvari, ale preslo to... tot moje skusenosti

sunnysweetie33

adri..taka asi neexistuje,ale na kazdeho antikoncepcia posobi inak..ja som za 2roky pribrala 6kg a sex na chut ma max. presla..tak som ju vysadila,ale nedari sa mi to zhodit..skor som este pribrala :(

lejka

Ahojte ja beriem lyndinette 20 a je to celkom fajn pleť mám krásnu ako bábyka ale s tymi prsiami máte pravdu!!! Niekomu to vyhovuje ale mne príliš nie. Neviete mi poradiť uprávý sa to časom alebo mám zvoliť inú tabletku?

maya

Takze yadine?Prosim dlhodobych uzivatelov tohto o odpovede na..: Aj to zabija chut na sex? Stalo sa to niekonu? Ako je to s priberanim? Aj ked obsahuje malu davku hormonov. A co so zvacsenim prs a bolestou a menstruacnymi bolestami?.. a vplyvom na psychyku...vsetko.