Beriem antikoncepciu asi druhy tyzden vsimla som si zmenu postavy(do oblasti medzi stehnami mi pribuda tuk)newiete ako tomuto javu zabranit?
Priberanie pocas brania antikoncepcie
jeziiiiiiiis, ved ona ma chce zabit :) nie, vazne, uz som zohnala konatkt na jedneho uja gyndu (gynekologa), vraj je dobry, ale ja tak, pred cudzim chlapom sa tam len tak rozplestit.....ako taka zaba.....alebo morka, ked sa pecie, ta v pekaci tiez tak podobne lezi :)......dobre s nami a zle prec :D
Vieš, tie tabletky sa nie nadarmo volajú Diane 35, lebo také sú silné že ženám po 35-ke ich už ani nemôžu predpísať, tak aby ti neuškodili...Držím palce:-)
a este tie zeleza, co sa snazi silou mocou mi napchat az pod rebra :D brrrr
elle, to schudnutie by sa mi hodilo, tak 5 kileciek by nebolo na skodu, zmenim doktorku, tato sucasna nestoji za vela
Makra, aj nízkodávková HAK ti krásne upravý menzes, ja som 5 rokov brala Mercilon, potom 1 rok Jeanine a este som aj schudla...
hm, fajn, lenze ja nemam aknoznu plet, doktorka mi ju predpisala, aby som pocas menzesu tak silno a dlho nekrvacala, ved mat kazdych 18 dni 11 dnovy menzes nie je normal........asi zmenim doktorku, lebo Diane 35 beriem uz 3 roky, diky
Ja čo viem o Diane 35, je to že sa predpisuje hlavne na aknóznu pleť a má najvyššiu dávku hormónov, preto sa nesmie brať dlhodobo. Na tvojom mieste by som požiadala o zmenu HAK.
ma niekto skusenosti s HAK Diane 35 a priberanim?
Ano ale na začiatku je to iba nahromadena voda v tele a nie tuk, pokial ješ normalne.
no ono na zaciatku ked to zacinas uzivat si musis davat väcsi pozor na to co zjes..urcite prvy mesiac-dva a pak to bude ok..