Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
hambim sa....myslis ze je fakt take super byt chuda? nikdy som nedrzala ziadnu dietu jednoducho neviem preco v poslednych rokoch som schudla mam 173 a 52 kg a fakt mam uz depky ztoho ako vsetci okolo mna zalamuju rukami ze preboha si chuda a bla bla bla...dala by som vsetko preto aby som mala aspon o desat viac...
nik tu nevrdi,že chce mat 90kg a ze je to sexi:Dlen tvrdime, že nadavat obeznym ludom, osocovat ich a vyvysovat sa nad nich im urcite nepomoze.
Lucinkaaa: dakujem,aj ked Ta vsetci tu odsudzuju,myslim,si ze mas pravdu.My tucne buchty si za to mozeme same.Co nam brani cvicit kazdy den,nejst sladkosti?Nasa slaba vola a lenivost.Nenavidim sa za to ako vyzeram,zavidim uprimne vsetkym ktore maju nadherne postavy a mozu mat oblecene co chcu.
vikinka vies obchoddy ako peacocks, mana, new yorker nie su to prave orechove pre mna ...maju tam otrasne sarapaty veci podla mna.....
polievocka u nas taketo obchody nemame a ist kvoli tomu do blavy a tak sa mi zase nechce aj ked raz za cas ideme ale ja osm velmi narocna na oblecenie vies...
aj minuly ork sme boli aj v rakusku aj v blave po vsetkych nakupncyh cetrach a ja som si nic nekupila a pootm sme sli do nitry a az tam si napr moj drahy kupil tenisky... a ja som si vnitre musela kupovat slnecne okuliare, petoze u nas v TT sa mi nic nepacilo
123321: kaslem na obhajovanie.Jedzte si co chcete kolko chcete a dalej priberajte.A ked okolo Vas prejde 90kg zena,tak si nemyslim,ze poviete jej aka je krasna,aka je sexi ale poviete si vyzeram pri nej super.Takze sa netvarte,ze Vy by ste chceli tych 90kg mat.Pochybujem o tom.velmi.
lucinkaa uz sa neobhajuj to je zbytocne...
HAMBIMSA urcite to zvladnes a drzim ti palce!!! si dobra
Zjuzika, skusala si keyo, le group alebo rinascimento?
poliewoocka: Vdaka.
Nie je mi zle z tucnych dievcat,neodsudzujem ich,kym to im nevadi tak preoc by malo mne.Ale ak Vam kamoska 5x do tyzdna hovori aka je tucna a popritom je cokoladu,tak co jej poviete?Ach moja zlata,chapem Ta je to tazke?Ano aj ja som to tak na zaciatku hovorila a vravela som jej nie si tucne,si pekna.Niketore dievcata by Ti zavideli krasne vlay,tvar.No ale ked sa to dievca dalej prejeda az dosiahne vahu 95kg a vzdy pritom narieka ako vyzera.Zacnete ejj hovorit nech so sebou nieco robi,pomahate jej so stravovanim,so sportom a ona vsetko odmieta a nadava,ze tucne dievcata si namaju co obliect,ze mne sa to lahko hovori,ked som schudla atd.Kazda moze so svojou postavou urobit cokolvek a nemusi nadavat na cely svet,na stihle dievcata atd.
no zjuzjika, ty si velmi stihla:)tak preto sa ti nehlada lahko.ja som 36ka velkost ale pravda ze v new yorkeri ta 34:Dtam maju take posunute cislovanie.
a potom este v klasickych obchodoch v meste, cize butikoch...nie s lacnych obchoddoch....