Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
Takze zjuzjika: pochybujem,ze dokazes pochopit pri svojej podvahe ako sa citi obezny clovek s 90kg.Ved musis vyzerat ako anorekticka,vazne.
A asi si rozmaznane,prachate decko,ktore musi ist nakupovat neviem kde,lebo uz ani obchody v tvojom meste sa Ti nepacia.
tak to asi kazda chuda baba by chela,aj ja by som v niektorych partiach chcela mat toho viac ale som inak spokojna a aj moj je spokojny a komu sa nepaci, nech sa na mna nepozera :-)
Az taka kost a koza nie:) ale chcela by som mat kusok viac na tych spravnych miestach...
no si hlavne dost vysoka a ja som mala kamaratku co mala tak ako ty neak podobne.....ja na tom nic zle nevidim....to si chudsia ako ja :-)
No moja kamoska ma 173 cm a 44kg.Takze asi ste nieco podobne,kost a koza.
poliewoocka: Urcite vazis 45kg.
my tu mame vela obchodnych centier, ako max, arkadia, galeria, a pod...potom este v meste naek obchodne domy... ale ako vies napr v maxe sama puma, nike, adidas a tka.atam si iba tenisky kupujem...a este ma napaldo envy a north finder....
polievoka ale hod svoju vahu, ved aja ja som ju sem dala, ja mam iba 47-48kg a 167cm..a. mala som pred 2mesiacmi iba 45.5....a co...
Keyo, Rinascimento a Le group si kupujem v LC, aj ja som narocna, ale do ineho mesta som este kvoli handram nesla:) aj tu mame stop.shop. a tam Adessu, New Yorker, Manu, Takko a pod, ale tiez mi ten styl nejak nereze..mozno par veci by sa naslo..ked tak svetriky a take..ale na nohavice som zvlast zatazena, musia mi sadnut ako rit na serbel, inak som nervozna a citim sa nepohodlne:/
Nie je to bohvieco zhanat veci, ak vam nesedia, potom som z toho len na depku. Ja som tiez take sparatko, radsej vam ani nenapisem, lebo uz ma tu raz za moju hmotnost poriadne zvozili a jedna baba napisala do pripomienok, ako moze byt niekto hodnotny prispievatel, ked ma podvahu. Chapete?! Ja toto neznasam..ked ma nadvahu, no tak co, chuti mu/jej a rada papa..ale ked je niekto chudsi ako priemer, uz ma anorexiu a je na psychiatriu. Proste mam to v genoch, mamka moze zjest aj vola a nepriberie. Plus milujem sport a stravujem sa tak, aby som sa citila zdravo a fit. Vyprazane a mastne mi od narodenia nechuti, ani nasi tak nedokazu varit. Obcas ale dostanem chut na nieco z mekaca, tak ideme:D aj pizzu a kebab mam rada, obcas zajdem..sladkosti vramci miery a moznosti.Radsej mam ovocie:) Ale som sa rozpisala..proste, nech si kazdy zije ako chce, ale nech neublizuje druhym!! To je moja filozofia..viete, kolko som sa naplakala do vankusa a priatelovi na pleci, ked ma ostatni len posudzovali, ze som vysoka a stihla? No a co..je to moja vec, nech sa kazdy pozera na seba.
winki: Neverim,ze by si chcela mat 62kg.A nech mi kazdy nadava,aj doma mi nadavaju,ze som tucne prasa,no a co je to pravda.Mne to nevadi,ze mi nadavaju,ved keby som nebola prasa nikto by to nevravel.