Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

zjuzjika

36 nie je vela, 34 je uz sakra malo..... to mi ver, ja take teraz nosima necitim sa v tom az tak dobre.....
a vies v kazdom vztahu je vzdy neaky oblacikt, cize ja som si svoje telo nevybrala a preto nech ma z aneho nikto neodsudzuje... mozno som pekna ja neivem sebe pripadam uplne normalne obycajne...a bohuial ludia su dost divni aj ked ja sa viem s kazdym porozpravat ale ked oni to beru inak tak bohuzial...

Lucinkaaaaaa

Nemyslim si,ze si namyslena.Urcite si sexi baba a vies akzdy takej zavidi,lebo ma dokonale telo,priatela,sexualny zivot,saty atd.

zjuzjika

lucinka nosit velkost velkost 36 nie je vela, ved aj ja som ich nosila, len teda vaha isla dole potom aj ked som nechela... a ano som taka a co nemozem za to, ze sa za mnou otocia, naozaj nie..... ja som si to nevybrala...a kazdy ma nechce pretoze vela ludi si hned mysli, ze ak je baba chuda a pekna tak je namyslena....

Lucinkaaaaaa

Vies co by som dala za to keby som mala 48kg?Ja si pripadam este vzdy tucna,preto sa nemam rada.Ok nosim velkost rifli 36,ale je to vela.

Lucinkaaaaaa

Vies co si myslim?Uprimne bez ironie.Ze si krasne stihle dievca,ktore che kazdy chalan a ked ides na kupalisko kazdy sa za Tebou pozera.Mozes si obliect co len chces a vo vsetko vyzeras ako modelka.