Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

zjuzjika

lucinka ale ja nebrem ludi podla vahy ale podla toho aki su...takze ma nehadz do jedneho vreca a neviem co tu riesis mojho priatela a mna.... to je uplne nepodstatna tema..... ty jednoducho musis podpichovat a hotovo, len mi povedz co ti tak strasne na mne vadi?

Lucinkaaaaaa

zjuzjika: Chodil by s Tebou Tvoj priatel ak by si pribrala na 70kg?Nehanbila by si sa pred nim vyzliect donaha?
Mam sesternicu,ktora ma 45kg,nic neje,je vychudnuta na kost a vsetky baby,ktore maju viac ako 55kg su pre nu obezne,opovrhuje nimi a je jej z nich zle.Ja taka nie som,ale ked sme sa stretavali a mala som 67kg,vzdy mi hovorila si tucna,mas obrovsky zadok,vyzeras otrasne,fuj,je mi z teba zle atd.
POTOM SOM SI UVEDOMILA,Ty hlupana zacni chudnut lebo sa ti do konca zivota kazdy bude smiat.

zjuzjika

lucinka ja som rada ze taku vahu nemam ale ide o to , ze by som nikdy nedovolila samej seba taku vahu mat. ..mam urcite hranice a hotovo... a samozrejme teraz odhliadam od zdravotncyh problemov a liekov, ked baba pribere to je nieco ine.... a to som ako teraz zla, zato, ze osm chuda? haha

Lucinkaaaaaa

zjuzjika: Ospravedlnujem sa Ti,ale aj tak si myslim,ze chdue dievcata nikdy nepochopia tucne.Mozu predstierat,ze s nimi sucitia,ale pritom su radi,ze oni nemaju taku vahu.

zjuzjika

ja osm to kde napisala, moja ty si riadne precitaj vsetko a cakam ospravedlnenie lebo ma obvinujes z niecoho co pisal niekto iny...precitaj si tuto diskusiu este raz prosim dobre?

Lucinkaaaaaa

zjuzjika: A preto si myslim,zwe ked si tak vychrtla,tak nikdy nepochopi ako by si sa citila keby si prisla do obxchodu a neoblecies si ani velkost rifli 42 a predavacka Ti povie,ze vacsiu velkost nemaju.To len preto lebo si pisala,ze ja nadavam na tucne dievcata atd.

monica gazpio

Milá Lucinkaaaaaa, je to pekné, čo si dosiahla, ale za to nemusíš kydať na dievčatá troška pri sebe. Ja som mala dokonca 76 kg pri výške 173 cm a síce schudla som na plus-mínus 60 kg a som s tým spokojná, aj keď na druhej strane sa poteším, keď mám menej. Je menšie zlo mať 60 kg, ale byť zdravá, ako mať 48, ale mať anorexiu. Prešla som aj anorexiou aj miernou nadváhou. Ty píšeš, že keby si mala 60 kg, tak sa nenávidíš, ale keď si to číta nejaká ľahko ovplyvniteľná teenagerka, tak sa môže veľmi ľahko stať, že skĺzne do anorexie. A ďalšia vec je taká, že niektorí ľudia nebudú štíhli, ani keby cvičili 5 hodín denne a jedli iba ovocie a zeleninu. Proste by boli štíhli iba keby nejedli. A ja som schudla, pretože som vysadila liek, od ktorého som priberala. A ďalší ľudia sú tuční aj z liekov. Môžem povedať, že som sa vôbec neprežierala, a som priberala, lebo som brala ten liek. A som o tom presvedčená, že keby som ho bola brala doteraz, tak mám morbídnu obezitu. A isto nie z prežierania. Preto ďakujem predovšetkým Bohu za to, že mám takú postavu akú mám. A čo sa týka hambim sa, tak tu ťažko radiť, keďže nie som odborník na výživu, ale keď napriek cvičeniu a zdravému stravovaniu nechudneš, tak by si mohla skúsiť navštíviť lekára. Možno by zistil príčinu, aj keď 70 kg pri spomínanej výške nie je tak strašne veľa. Pekný deň vám všetkým.

zjuzjika

lucinka ty o com tocis? to ako ked sa minepacia veci co nosi kazdy druhy , za to musim byt rozmaznana ? sa zobud.... ja mam svoj styl a hotovo...
a nepochopila som preco tu utocis teraz na mna ked ja som na teba jedno krive slovo nepovedala...hm? ano som chdua a som taka odmalicka a co teraz ? vzdy som mala tak malo kg a co mam robit... som raz taka...