Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
polievocka no tak si chudunka ....co uz...ale netrap sa kvoi tomu
Mas krasnu postavu,co by som ja dala za pas 59.Ach a boky 87,to si krasne stihla.
lucinka ja mam niekey pas aj 67a ? neriewsim to... ja som tak spokojna.... a mas dobre miery.... na mne akoze dobre ukazu tielka s vytrihom, lebo mam chudy pas a prsia ne moc velke ale proti pasu to vyzera dobre ...
Coze?Ved mam velky zadok a 65 pas je tiez vela.
Boze Lucinkaaa co by som ja dala za ne:/
Skocim vam do debaty..Zjuzjika ma pravdu. Nie vsetky veci vyzeraju na chudych babach super:( niektore chcu riadne vnady a boky..a tak pekne to vyzera..
Ja mam miery 92-65-92.Hanbim sa za to :-(
nevyzera vsetko na mne super to si nemysli.... niektore veci si obliec nemozem,lebo mi nepristanu...ale je pravda ze obtiahnute su super..... miery su 88-63-88 a co tvoje miery?
Vies o to ide,ze vsetko co si oblecies na Tebe super vyzera.Ake mas miery?
ako vravim ja si nijak obzvalst krasna nepirpadam... som uplne normalna obycajna baba,ale chuda, na ktorej asi veci pekne vyniknu..... a niektori si myslia, ze som namyslena, a ak mi ukazu majetkya a peniazea aneviem co, ze sa z toho pototo...to urcite ....