Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

zjuzjika

lucinka ja mam niekey pas aj 67a ? neriewsim to... ja som tak spokojna.... a mas dobre miery.... na mne akoze dobre ukazu tielka s vytrihom, lebo mam chudy pas a prsia ne moc velke ale proti pasu to vyzera dobre ...

poliewoocka

Skocim vam do debaty..Zjuzjika ma pravdu. Nie vsetky veci vyzeraju na chudych babach super:( niektore chcu riadne vnady a boky..a tak pekne to vyzera..

zjuzjika

nevyzera vsetko na mne super to si nemysli.... niektore veci si obliec nemozem,lebo mi nepristanu...ale je pravda ze obtiahnute su super..... miery su 88-63-88 a co tvoje miery?

zjuzjika

ako vravim ja si nijak obzvalst krasna nepirpadam... som uplne normalna obycajna baba,ale chuda, na ktorej asi veci pekne vyniknu..... a niektori si myslia, ze som namyslena, a ak mi ukazu majetkya a peniazea aneviem co, ze sa z toho pototo...to urcite ....