Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

poliewoocka

:)) Luci..ale podla mna mas aj ty super postavu!! Nechudni..nepotrebujes to. A na pozdvihnutie sebavedomia skus radsej cvicenie. Mne to pomaha, tie endorfiny su super:)

zjuzjika

polievocka tak posli foto :-) ja by som ta rada videla..ani mne by nikto nepovedal, ze ma taketo miery a vahu......
ja by som chela mat asopn tych 50kg...

Lucinkaaaaaa

poliewoocka: Absolutne sa nad tym netrap,urcite musis vyzerat perfektne v plavkach.A menejcenne by sa mali citit skor tie baculate zeny.

poliewoocka

Ja nemam ani sajnu Luci, tu nejde o cisla, ale o to, ako by som sa dobre citila:) sice ja sa citim zle len obcas, ale chcela by som do vnutornej strany stehien a prs..

poliewoocka

Zjuzi:)
ja sa netrapim, ale pravdu, obcas ma chytaju depky..a niekedy sa pri takych riadnych zenach citim menejcenne. Ale co uz, priatel zo mna salie a nevymenil by ma za nijaku inu:D to ma drzi nad vodou.. mozno by som pribrala, keby som prestala sportovat, ale to nechcem..chybalo by mi to a velmi. A navyse, radsej chuda a pevna:) a priatel vravi, ze som super, ze mi vobec netrcia kosti..ono to zalezi od celej stavby tela. Keby som vam poslala fotky, vobec by ste nepovedali. A cely zivot mam pred sebou, nikto nevie, co bude o rok:)

zjuzjika

lucinka citala som to...ved som jej aj svoje naisala...ja sa kvoli tomu netrapim lae chcela by som este trochu pribrat