Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

vikinkaa

lucinka, ved mas uzasnu postavu z coho chces chudnut?!a to ze uz nechudnes znamena ze tvoje telo uz nechce chudnut,proste pre kazdeho je ista hmotnost zdrava a menej uz nie.

vikinkaa

poliewocka, dobre si spravila,tie hodnoty su hlavne:)ale vies ked si taka vysoka a stihla bol by hriech aspon na casting neist:D

Lucinkaaaaaa

Ja cvicim vela,aerobic,plavanie,tenis,inlinekorcule atd.Ale proste dalej nechudnem.Ja Vam zavidim take stihle postavy.

poliewoocka

Vikinkaa,
pravdupovediac ano, skusala. Aj som bola na castingu, ale tam chceli baby, co odidu na mesiace do zahranicia len tak a ja som im povedala, ze idem na medicinu. Taky odfajc:P Pre mna je vzdelanie, laska a rodina dolezitejsia.

zjuzjika

juj no dobre dam ti mail.... zjuzika@zoznam.sk...ale ja nemam ziadnu taku dobru fotku v plavkach ...musim nieco kuknut...

vikinkaa

poliewočka a neskusala si modeling?podla mna by ta tam hned brali:)ja mam miery 89-62-92.co uz zadok uz mensi nebudem mat:D